spin avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aernos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu bölgede de yok zaten, genel olarak her türlü balık avında azınlıktayız diye düşünüyorum

hani deseniz balıkçılık yapan varmı burda balıkçılık yapan eşiyle oğluyla yapan ablalarımız teyzelerimiz var

Eşiyle birlikte at çek avı yapan bayanlar var. İnternette izlediğiniz bazı videolarda görebilirsiniz... Belki burada da vardır... İzmir'de de bir kaç kez avladığım bölgelerde at çek yapan görmüştüm...

bizim buralarda emekli mekanı olduğundan eşi ile avlanan çok ama genelde göl kamışı ıle istavrit spin işi zor

Üsküdar'da Kuşkonmaz caminin orada Surf ile avlanan bir ablamız vardı... birde en son 4-5 gün önce üsküdar tekelin ön kısmında bir abla'yı cocugu ile gene surf ile avlanırken gördüm...

Üsküdar'da Kuşkonmaz caminin orada Surf ile avlanan bir ablamız vardı... birde en son 4-5 gün önce üsküdar tekelin ön kısmında bir abla'yı cocugu ile gene surf ile avlanırken gördüm...
sabahat abla beraber cok avlandik ama artık görmüyorum. Benim hanim hiç sevmiyor birde gitmiyeyim diye elinden geleni yapıyor 🙁

Back