Spin balık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Üuye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üuye

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Ben kıyıdan balık avcılığı yapmak istiyorum pek bilgim yok yeni başlicam decathlonda satılan wixom 1 270 mh kamış olta setini kullanmak istiyorum 10-30 grammış seti incelediğinizde kamış 1kg balıkta vs kırılabilir mi fiyatı 300tl bu fiyatı geçmek istemiyorum.

Hoş geldin, harcama yapmadan biraz araştır derim, araştırdıkça işin asgarisini ve paylaşılan tecrübeleri görecek ve bütçeni daha verimli kullanacaksın, rastgelsin şimdiden

Hoş geldin Yusuf , biraz araştır ve bol bol video seyret orada tavsiyelerde de bulunuyorlar.

Ben kıyıdan balık avcılığı yapmak istiyorum pek bilgim yok yeni başlicam decathlonda satılan wixom 1 270 mh kamış olta setini kullanmak istiyorum 10-30 grammış seti incelediğinizde kamış 1kg balıkta vs kırılabilir mi fiyatı 300tl bu fiyatı geçmek istemiyorum.
10-30 gram denilen ibare kamış ile atılabilecek sahte ağırlığı için verilen ağırlıktır. Balık ağırlığı ile ilgisi yoktur.

10-30 gram denilen ibare kamış ile atılabilecek sahte ağırlığı için verilen ağırlıktır. Balık ağırlığı ile ilgisi yoktur.
Evet biliyorum , ben o bilgiyi seti inceleyip bilgi vermek isteyen olur diye ekledim kamış dayanıklı mı acaba bunu merak ediyorum.

Yok 1 kg balıkta asla kırılmaz. Zaten balığı kamışla kaldırmayacaksınız.
Tamam teşekkürler. Ben ürünün yorumlarında ilk avımda ucundan kırıldı kamış gibi yorumlar gördüm ancak onların hatası olduğunu düşünüyorum. Bu fiyata bu set nasıl sizce ?

Back