Spin Disiplini Misina

Doğruyu söylemek ibadettir. İbadetlerden biride yardım etmek yardımlaşmaktır. Yapılan yardımında gizli olanı makbuldür denir.
Doğruyu söylerkende mümkün mertebede gönül kırmadan karşınızdakini incitmeden söylemrk her zaman daha evladır.
Burda söz konusu olan sizin bilmem kaçtane sahteniz yada bilmem kaç bin liralık takımınızın olduğu değil.
Bir arkadaşımız kendi hesabına kesesine uygun bir ihtiyacını karşılayabilme adına bilenlerden bir tavsiye sormuş.
Ona bırak bu işi yapma diyerek onu bu güzel hobiden soğutmaya çalışacağınıza arkadaşın imkanları dahilinde ona yardımcı olmaya çalışın.
Hani bir söz vardır ŞEFAATİNDEN VAZGEÇTİM, BARİ MEZARIMDAN TAŞ ÇALMA...
Sizi veya ustalığınızı sorgulamıyorum. Haddim değil. Elinizdeki malzemeninde inşallah çok çok daha iyilerine sahip olursunuz inşallah. Yanlızca uslubunuz biraz kırıcı olmuş.

doğru söylemeyi ibadet bilirim.
alt düzey balıkçı değilim.
0.5 gr lrfden 40 gr jig e kadar dünya kadar ekipmanım var.
sazan turna çocuk oyuncagı alıp salıyoruz..

sende haklisın.
paran yoksa hiç bu işe bulaşma.
3 aldım beş aldım yeter ile olmuyor.
20.000 tl sahtem var.kamış makinayı hesaplamadım.40 bini bulur. bu iş çapari gibi alırım atarım alırım balığı gibi değil..girdikçe saçılıyorsun
Vaktinde orta-alt segment diyebileceğim spin takımım ve 15-20 liralık sahtelerimle sarıkanatı boğarken, yanımda dünya kadar ekipmanı olan, kofanaya torik'e çocuk oyuncağı diyenlere kamış kırdırdığımı bilirim 🙂 Forumun yeni troll'ü sanıyorum, bu başlığa yazmak için kayıt olunmuş belli 🙂

sende haklisın.
paran yoksa hiç bu işe bulaşma.
3 aldım beş aldım yeter ile olmuyor.
20.000 tl sahtem var.kamış makinayı hesaplamadım.40 bini bulur. bu iş çapari gibi alırım atarım alırım balığı gibi değil..girdikçe saçılıyorsun
Parayla bu işin ne alakası var , sadece parası olanmı balık tutabilir saçmalama

Ben 1.5 yildir linkteki misinayi kullaniyorum simdiye kadar sorun yasamadim. 3,0 (0,28) beyaz renk 500 metrelik bobin. Ortalama 15 20 gun de geliyor eger o kadar bekleyemem diyorsan powerline extreme 0,25 ya da 0,28 alip kullanabilirsin.

(link)

Sıkı bir AliExpress alıcısıyım hiç sıkıntı yok 🙂 Bi deniyeyim . Teşekkür ederim

Alayına inat ALT DÜZEY BALIKÇIYIZ 🙂

Spin seti almadan önce forumlarda hep araştıyordum hangisi daha iyi daha güzel falan filan . Yorumlardan birisinde şunu gördüm "Balık- bu adam ucuz kamış , ucuz makara , ucuz sahte almış ben buna vurmayayım" demiyor demişti. Valla ne yalan söyleyeyim mantıklı geldi. He şu da var tabi kaliteli hafif bir set de daha rahat edersin ama imkanlar elvermedikçe gülü seven dikenine katlanır.

Şöyle bir baktım da kafama yattı aslında ama kahverengi olmayaymış iyiymiş 🙂
Misina kahverengi degil makarasi kahverengi 🙂 Misina seffaf bildigimiz mono 🙂 Cok iyi misinadir muadillerine gore bir tik pahalidir fakat uzun vadede çürüme yapmaz kolay kolay formunu kaybetmez

@Keromozotti kardesim internette fotoya baktim gercekten acik kahverengi gorunuyor 🙂 Ben baya onceden kullandim uzun suredir ip kullaniyodum rengi seffaf gibi hatirladim kusura bakma

doğru söylemeyi ibadet bilirim.
alt düzey balıkçı değilim.
0.5 gr lrfden 40 gr jig e kadar dünya kadar ekipmanım var.
sazan turna çocuk oyuncagı alıp salıyoruz..
Üst düzey abi, bu iş bir hobidir. Kimi senin gibi servet harcar kimi 50 TL’ye takım toplar. Ancak bu aradaki uçurum balık tutmanın, sabah balığa gitmenin hazzını azaltmaz. Sen hırs yapmışsın belli. Muhtemelen gömdüğün paranın karşılığını hesaplamışsındır. Levreğin kilosu şu olsa falan filan. Rahat ol hacıt. Keyif almaya bak.

Back