Spin Disiplini Misina

doğru söylemeyi ibadet bilirim.
alt düzey balıkçı değilim.
0.5 gr lrfden 40 gr jig e kadar dünya kadar ekipmanım var.
sazan turna çocuk oyuncagı alıp salıyoruz..
Bu ne şişmiş bir egodur. Amatör balıkçılık bu değil, foruma yakışmayan bir mesaj. Dünya kadar ekipmanınla övünmeye devam et sen üst düzey balıkçı.

Merhabalar , Spin disiplini için Monster W8 0.16mm 8 örgülü ip misina kullanıyorum. Ama hep kuşgözü olmaya başladı sanırım spin disiplinine yeni başladığımdan oluyor 🙂 Şimdi de mono misina denemek istiyorum.

Önerdiğiniz - kullandığınız misinalar nelerdir ?
Kaç mm kullanılmalı ?

Makine : Okuma Alaris ALS 40

Kardeşim kuşgözü problemi yaşamanın bir çok sebebi olabilir ama kullandığın ekipmanla çok alakalı değil emin ol. Aliexpressin ip misinalarını kullanan bir dünya insan var. Çoğu kimse de memnun hatta bende de var. Kamışın yüzükleri ip misinaya uygun olmayabilir kamışın modelini yazmamışsın bilemiyoruz. Atış yaptığın koşullar da buna sebep olur rüzgarlı havada kuş gözü olur. kaç gr sahte atıyorsun kamışın atarı buna uygun mu bunlar önemli. Makinen pekala da iş görür. Ama başlangıç olarak ip misina kullanmamalısın belki de. Mono olarak da çok güzel misinalar var okuma bluefish powerline extreme gibi. 0.26 veya 0.28mm uygundur.

Makinenin de ekipmanın da çok güzel. Her şekilde iş görür. Kapitalizme kapılıp da hep daha iyisi daha pahalisi diye düşünme bu bir para tuzağıdir, para tuzağı olmasa üreticiler urunlerini nasıl satacak!!!
21-22 yıllık balıkçıyim ve Spin için giriş seviyesi modeller kullanıyorum ve baligimi da yakalıyorum. Daha pahalı ürün alsam daha mı fazla balık gelecek? Elbette hayır.
Abuk sabuk yorum yapana aldanma, kaldığın yerden devam et. Az parayla da hobi yürütülür, illa paralar harcamaya gerek yok. Doğru ürünü aldığın surece, sıkıntı olmayacaktır.

Merhaba genelde ağır yemle başlayıp hafıfe donersen de yapıyor ruzgara karsı atısta dikkatli ol mısınenın boslugunu al oyle sar mısınede sıkıntı yok gıbı gozukuyor genelde kalın mısınelerde bu sıkıntı cok oluyor ucuz pahalıya pek bakma araştır doğru makıneyı bul yeter bu forumda ekıpman için yeterı kadar bılgı var

Back