Spin için en kullanışlı yelek hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
S.a arkadaşlar.

En fazla bir adet sahte kutusu, ve bir kaç adet ekstra malzeme koymak ve en önemlisi de sahte değişimini rahatlıkla yapabilmek için kullanışlı bir yelek arıyorum.

(link)

Linkini verdiğim ürün nasıldır acaba ?

Sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mı ?

Daiwa, ima vs. yeleklere baktım şuan için o tarz kaba bir şey düşünmüyorum.

bu tarz çatta her yerde bulunuyor bence bu kadar para vermek gereksiz çarşı pazarlarda çok ucuza bulursun

Farklı model ancak ben bunu kullanıyorım.
(link)

Yelek olarak Protackle'ın yeleği vardı.. Ancak fazla dayanmadı... Özelliklede fermuarlar rutubete dayanmadı..

Bende melafish yelek almıştım ve çok memnun kaldım. Görünüm ve kalite güzel.Aslında genel olarak gerekli bence. Sahteler elinizin altında kamışı yere koymadan eller serbest sahte değişimi falan yapabiliyorsunuz. Suyumu ve atıştırmalıkta koyuyorum devam 🙂.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yelek almayı bende düşündüm ama sırt ağrısı yaptığını duydum o yüzden sahte kutularıyla uğraşmaktansa shimano lure case large aldım kullanımıda çok güzel önünde ufak bi gözü var telefon makas ve pensenin sığabileceği dğer grip fela takıcak sanızda çantanın kenarından kanca ile asılabilirreceived_10206923505508863.jpeg received_10206932489213450.jpeg

7693220b64b06294f8ade23211d2cc14.jpg
hobidaşlar bende yelek yerine çanta aldım. Gerçekten çok kullanışlı ama benim gibi göbekliyeniz vay halinize

Bende melafish yelek almıştım ve çok memnun kaldım. Görünüm ve kalite güzel.Aslında genel olarak gerekli bence. Sahteler elinizin altında kamışı yere koymadan eller serbest sahte değişimi falan yapabiliyorsunuz. Suyumu ve atıştırmalıkta koyuyorum devam 🙂.

Hüseyin Bey'e katılıyorum. Bende Melafish spin yeleği kullanıyorum. 2 adet ön cebi var. Her bir cebe 2 adet 10luk rapala kutusu sığıyor. Yeleğin sırf ön cepleri toplamda 4 adet 10luk rapala kutusu alıyor. Ayrıca sırtta da büyük bir cep mevcut.

Reklam olacak belki ancak Melafish spin yeleğnii seçmemdeki sebepleri sıralayım;
- Üretimini yapan Mehmet arkadaşımızda bizim gibi balık sevdalısı yani yerli üretim. Ayrıca bir şikayetiniz olduğunda kendisi yaptığı ürünün sonuna kadar arkasında duruyor.
- Spin yeleğinde Türk bayrağı olması,
- Almadan önce ceplerine kaçar adet rapala kutusu sığıyor diye kontrol ettim. En kullanışlı olan bu yelekti.

7693220b64b06294f8ade23211d2cc14.jpg
hobidaşlar bende yelek yerine çanta aldım. Gerçekten çok kullanışlı ama benim gibi göbekliyeniz vay halinize

Zaten sırtım ara ara ağrıyor bidr yelekle uğraşamam diye tercih çantadan yana kullandım bide sahte kutularının klpisleri bazen açılmıyo onla uğraşana kadar
gazi abi belden takma bölümünü kısa yapmışlar bana tam oldu japonlar kendilerine göre yapmışlar🙂

Son düzenleme:
Back