spin için misina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufukxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okuma seabass 0.26 kullanıyorum çok esnek ve sağlam Gam veya kopma yaşamadım..Bazen esneme olayı tedirgin etsede memnunum..

Ben Spin avlarımda Trabucco ( Made In Japan ) markasının misinalarını kullanıyorum. Toplamda 3 modelide var elimde ve tavsiyede ederim.

1- Super Soft 0.25 mm ( Sarı Renkte )
2- Elite Super Tournament 0.25mm ( Açık Mavi )
3- Super Iso 0.25mm ( Koyu Mavi)

1 ve 2. sıradaki misinalara baya bir esnek, hatta Super Soft misinam makinanın azizliğine uğradığı için onu çaparide beden yapımında kullanıyoru. 3. sıradaki misina ise çok fazla esnek değil, sahteyi çekerken en ufak bir cisim bile çarpsa anında hissediyorum.

1- (link)

2- (link)

3- (link)

okuma sea bass 0.26 veya 0.28 ben 0.28 geçtim 0,26 aksilik olunca düğümden patlama yapabiliyor ama hiç balık kaçırmadım,0,28 de sert atımlarda ve ağır sahtelerde hiç kopma olmadı benim gözlemim levreği huylandırmayan bir misina ve gam yapmıyor ama makinaya çok fazla sarmayın,kafa eşiğinden sonra 3-4 mm kadar boşluk kalması gayet uygun oluyor misinanın dolaşması çok aza iniyor hatta yok gibi,0,28 e geçmemim bir diğer nedenide çok esnek bir misina olduğu için wtd de yormasıydı,herkeze rasgelsin

OKUMA SEA-BASS 0.31 MM sağlam gamsız hafızasız az esnek klas bir at- çek misinsıdır. fiyatı makuldür. Bu güne dek bir kez bile beni mahcup etmedi. aynı misinanın lüfer için olanını kesinlikle tavsiye etmem.

Örgü misinalar günden güne ucuzluyor vede kaliteleri artıyor,ayrıca sağlamlıkları tartışılmaz.
Düğüm sorunundan kastınız nedir?İpe uygun çok güzel düğümler mevcut...

okuma sea bass 0.26 veya 0.28 ben 0.28 geçtim 0,26 aksilik olunca düğümden patlama yapabiliyor ama hiç balık kaçırmadım,0,28 de sert atımlarda ve ağır sahtelerde hiç kopma olmadı benim gözlemim levreği huylandırmayan bir misina ve gam yapmıyor ama makinaya çok fazla sarmayın,kafa eşiğinden sonra 3-4 mm kadar boşluk kalması gayet uygun oluyor misinanın dolaşması çok aza iniyor hatta yok gibi,0,28 e geçmemim bir diğer nedenide çok esnek bir misina olduğu için wtd de yormasıydı,herkeze rasgelsin
Bende 0.28 takarım bidahaki sefere dediğiniz gibi bazı ağır sahtelerde gereksiz baskı yapıyor esneklik yüzünden, hele kaşıklar kamışı eğiyor bazen..

Ben ip kadar sağlam ve esnemesi oldukça az olan süper maxim kullanıyorum.
İp dışında kullandığım tek misina bu.sağlamlığı inanılmaz.

Back