Spin için sahte renk seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zarg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi montaj montaj ınanma

Arkadaşın konusu bulandı gitti,neyse fazla kirlilik yapmayalım...sonuçta siyah renk gece iş yapmaktadır,kendi denemelerimle sabittir...😉

Artık değil.abi 🙂 malzemeler arabanın parasini geçti diye eve çıkardım ne olur ne olmaz dolabı bosamı yaptırdım kilidini vurdummu

Ben bir iki kez attım siyah baktım suda gelirken görünmüyor dedim ben göremiyorum balıkta gorwmıyordur .kaldırdım.kutuya türk aklı düz mantık

Arkadaşın konusu bulandı gitti,neyse fazla kirlilik yapmayalım...sonuçta siyah renk gece iş yapmaktadır,kendi denemelerimle sabittir...😉
Konu başlığı belli sıkıntı yok,😉 siyah renk ile deneme yapıp sonuç almışsınız bu güzel bir haber.
Teşekkürler.

B9JZBv.png

Artık benimde siyah bir sahtem var 🙂 darısı başınıza.

B9JZBv.png

Artık benimde siyah bir sahtem var 🙂 darısı başınıza.
hayırlı olsun,bol trofeli avların olur inşallah,bu da kap karaymış🙂verim alırsan paylaşırsın bende elimde olanlardan birini zifte batırıp çıkartırım😀

hayırlı olsun,bol trofeli avların olur inşallah,bu da kap karaymış🙂verim alırsan paylaşırsın bende elimde olanlardan birini zifte batırıp çıkartırım😀
Bugün sprey boya ile hallettim, bakalım sonuç ne olacak..🙂 Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Back