Spin için tavsiye set

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan techniq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben iki gün önce Fladen Maxximus Total Flexxy 3 parça 240cm, 15-50g bir kamış ve yine Fladenin Power XTFX aldım. Daha denemek mümkün olmadı ama sabırsızlıkla denemek istiyorum. başlangıç olarak hangi Sahteleri almamı önerirsiniz. sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

kamışın aynısı bende var güzel kamış bu aralar kaşıklar oldukça iş yapıyor burada hansen 28 gr favori

Aklımda olan ve tavsiye edilen ürünlerin ulaşabildiğim fiyatları aşağıda

Okuma VSystem 270 cm 10-40gr - 200 TL
Okuma Helios 270 cm 20-50gr - 290 TL
Shimano Biomaster 15-50gr MH - 470 TL

Okuma RTX 40 - 250 TL
Okuma Helios HGX 35 - 350 TL
Daiwa Exceler 3000 HA - 350 TL
Shimano Stradic 3000 HGFK - 575 TL
Shimano ve Daiwa internet sitesi fiyatları. Cengiz Balıkçıkık benzeri pazarlık yapıp alabileceğim yer mevcut mudur?

Yakında az havalar düzelirse Karasuya gideceğim. orda denemeler yaparım sakarya nehri çıkışına. sabırsızlanıyorum. yinede başka önerileri olanlar var onlarda iletsin

selam bu ilandaki biomaster kamışı düşünebilirsiniz yalnız biomaster,helios ,v systeme göre sapı kısadır onu dikkate alın
(link)

makinada bunu düşünebilirsiniz

(link)

bu ilanıda değerlendirebilirsiniz
(link)

(link)

Shimano Exage Spinning 4000FD Olta Makinası Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

Shimano Aernos 3000 FB Olta Makinası Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

Shimano Sedona 3000 FE C Makina Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

Shimano Exage Spinning 3000FD Olta Makinası Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

Okuma RTX 40 - 250 TL
Shimano ve Daiwa internet sitesi fiyatları. Cengiz Balıkçıkık benzeri pazarlık yapıp alabileceğim yer mevcut mudur?
Üsküdar'da yıldız balıkçılık var. Shimano daiwa ve birçok markayı bünyesinde bulunduruyor. Oradanda pazarlık yapılıp alınabilir. 😉

Okuma RTX 40 - 250 TL
Emre Selam, Shimano markalı ürünlerde ben sitemizden yardımcı olabilirim. Henüz Okuma ürünleri sitemize eklenmedi onlarda en kısa sürede eklenecek.

Shimano Markalı Ürünler Hedef Balıkta

Merhabalar,
Okuma helios un 270 20-50 atarlı kamışı kütük gibidir bir nevi shorejig kamışı 🙂 bu tip ince zarif kamışlar biraz daha yumuşak olmalıydı, yada kamışlara daha hafif atar seçenekleride eklenmeli.
Seçtikleriniz arasında yok sanırım ama major craft ın kamışlarını inceleyin derim, kalite hafiflik hemde gerçek atar değerlerini sunan nadir markalardandır.
Makina konusunda shimanodan şaşmayın derim.

Back