Merhaba. Remixon 2.44 20-50 kamış ve fotoğrafların eklediğim makinem var. Tatlı suda turna avlıyorum. Sahtelerim genellikle 18 - 25 gr civarında. İp kullanmayacağım, buna en ideal misina kaç mm olmalı ? Marka tavsiyesi varsa çok memnun olurum.
Teşekkürler öneriniz için.Merhaba,
Remixon sitesinde 0.45 misinadan 190 metre sarım yapılabilir ibaresi var makine için. Sahteleriniz ağır denebilecek seviyede olduğu için 0.35 ten aşağı sarılmamalı bence. Misina kullanmadığım için tavsiye veremiyorum ama bilindik markalardan şaşmamakta fayda var.
Teşekkür ederim uygun fiyatlı marka önerebilir misiniz?Merhaba Enes yer takıntılı ise 0,33-0,35 işini görür , temiz ise kaliteli 0,30 misina yeterli olur.
Teşekkür ederim uygun fiyatlı marka model önerebilir misiniz?0.35 kaliteli bir misina yeterli. Daha kalın olursa takımın avcılığı azalır.
Teşekkür ederim. Ucuna çelik tel takıyorum. Misina için marka öneriniz var mıdır?Verimli atış için 0,28-0,30 olmalı en çok.
Bana kalsa 0,20 ip üstüne 1 metre kadar 0,35-0,40 FC misinadan lider bağlardım.
İlle de pahalı ip kullanmana gerek yok.
Teşekkür ederim. Ucuna çelik tel takıyorum. Misina için marka öneriniz var mıdır?