bende 240 v system var erimi çok güzel ve kamış atarken güven veriyor bazukalı olmasıda çok iyiLegalis veya bi üstü Daiwa exceler jigger 8-35 ama bence okuma v-system hala number 1 tabi bu fiyat aralığında . nedenide en çok balığı o kamışla alıyom nedense.
Aynen hocam hemen belli ediyo kalitesini atış erimi mükemmel (2.70cm 20-60 gr atarlısı bendeki) 4 tane daiwa kullandım( legalis -balistic x-exceler - crossfire ) hiçbiri v- systemin tadını vermedi ve ilginçtir legalisle 3 tane vuruş alıp 1 tane balık alamadım ama v- systemde dokunan balık üstünde kalıyo en kısa zamanda 10-40 atarlısınıda alıcam. V- system bitanebende 240 v system var erimi çok güzel ve kamış atarken güven veriyor bazukalı olmasıda çok iyi
Oncelikle selamlar bende daiwa crossfire var 2.70 14-56 atarli ben jig de attigim icin atari boyle aldim siz rapal icin yada turna vs icin aliyorsaniz 10 30 10 40 7 35 fln alin dahaniyinverim ve aksiyon alirsiniz bu konularda rapala ve makarada önemli ip saricaksaniz kesinlikle alin derim ama şna dikkat edin 2 renkmcrossfire var biri mavi biri kirmizi mavide 5 kirmizida 9 halka var levrek tipi baliklarda halka sayiniz fazla olsu ve ip karismaz mavi olan 50 gr daha agir kirmizidan bence gayet iyi bir spin oltasi ...Merhabalar. Max 400 liraya spin kamış önerisine ihtiyacım var. Balıkçı arkadaş legalis 10-35 önerdi. Turna ağırlıklı arada levrekte kullanacağım. Başka önerisi olan var mı yarın alacağım?