Spin Kamış Önerisi

Aynen hocam hemen belli ediyo kalitesini atış erimi mükemmel (2.70cm 20-60 gr atarlısı bendeki) 4 tane daiwa kullandım( legalis -balistic x-exceler - crossfire ) hiçbiri v- systemin tadını vermedi ve ilginçtir legalisle 3 tane vuruş alıp 1 tane balık alamadım ama v- systemde dokunan balık üstünde kalıyo en kısa zamanda 10-40 atarlısınıda alıcam. V- system bitane

V system övülen bir kamış ama legaliste tutulan bir kamış diye biliyorum. Fuji halka ve makine yatağı çekti kendisine satıcı arkadaşta (tanıdık) solpara için bekleyeyim mi biraz daha dememe rağmen legalis burada her türlü işini görür dedi. O yüzden fazla aşıma gitmek istemedim.

V system övülen bir kamış ama legaliste tutulan bir kamış diye biliyorum. Fuji halka ve makine yatağı çekti kendisine satıcı arkadaşta (tanıdık) solpara için bekleyeyim mi biraz daha dememe rağmen legalis burada her türlü işini görür dedi. O yüzden fazla aşıma gitmek istemedim.
Yok kalite olarak legaliste sağlam güzel kamış hocam aklını çelmiyelim zaten fuji yüzükler ve makina yatağı bu iki kamıştada var ben sadece v-system e daha çok ısındım bi tık daha iyi geldi bana onu belirttim yoksa legalis gayet sağlam işini fazla fazla görcek bi kamış

kamış olayı çok farklı bişey herkez farklı aksiyon farklı duygular yaşamak isteyebiliyor her kamış herkese aynı keyfi vermeyebilir ama bazı kamışlar vardır ki kimse beyenmez ve yine aynı şekilde herkez çok sever ama belli bir yerden sonra yine farklı arayışlar olur imkan olsa da deneyip alabilsek 🙂

An itibariyle mpp 2 274 10-30 atarlı kamışı aldım. Legalis daha yumuşak geldi. Yanı sıra sapı biraz daha uzundu mpp2 nin. 300 tl gibi bir fiyata aldım.

Dosyalar

• 0036ED26-C51F-46C8-B7F0-741CE0D4CF61.jpeg
    0036ED26-C51F-46C8-B7F0-741CE0D4CF61.jpeg
    30.9 KB · Okunma: 54
  • 9B508628-1702-4409-8F16-ED2D00113BFE.jpeg
    9B508628-1702-4409-8F16-ED2D00113BFE.jpeg
    23.9 KB · Okunma: 53
Bende çok araştırdım o fiyata daiwa legalis seabass en mantıklısı benim kanımca 2 aydır falan kullanıyom memnunum . En azından parça sıkıntısı yok . Yüzükler Fuji , aksiyon istediğim gibi 2.60 lıkta tabi kullanma amacınız ve ne tür aksiyonlar verceğinize göre bu seçenek elenebilir. Ama V system , major craft solpar, savage , kamışalrıda değerlendirilebilir birde bulabilirseniz ben Favorite Cobalt tanda memnunum.

Bende çok araştırdım o fiyata daiwa legalis seabass en mantıklısı benim kanımca 2 aydır falan kullanıyom memnunum . En azından parça sıkıntısı yok . Yüzükler Fuji , aksiyon istediğim gibi 2.60 lıkta tabi kullanma amacınız ve ne tür aksiyonlar verceğinize göre bu seçenek elenebilir. Ama V system , major craft solpar, savage , kamışalrıda değerlendirilebilir birde bulabilirseniz ben Favorite Cobalt tanda memnunum.

Seabassı da inceledim bugün fakat mpp2 daha iyi oturdu elime ve legalis biraz daha esnekti mpp 2 ye göre bir de sap uzunluğu eklenince mpp2 yi tercih ettim.

Back