Gokhan Bey, gozlemledigim kadariyla hep iyi urunler var sizde kamis olarak ne kullaniyorsunuz? Merak ettim acikcasi 🙂Okuma ve sistem ben kullandım güzel ama çok esnek kamış helios kamis daha iyi
Gokhan Bey, gozlemledigim kadariyla hep iyi urunler var sizde kamis olarak ne kullaniyorsunuz? Merak ettim acikcasi 🙂Okuma ve sistem ben kullandım güzel ama çok esnek kamış helios kamis daha iyi
Merhaba Arkadaşlar..
Ben Giresunda yaşıyorum. 270 boyunda bir spin kamış almak istiyorum. Okuma V-system 270 10-40 ,Major Craft Solpara 902ML 2.74 10-30 , Alpha Tackle Saltizm Seabass S-902M 274cm 10-40gr arasında seçim yapmak istiyorum. Erim mesafesi ve kullanım rahatlığına önem veriyorum. Sizin görüşlerini almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim.
Ben crossfire 3metre kamışı okuma raw ll 40 makina ile birlikte kullanıyorum raw ll 40 da 310 civarında yanı toplamda 600 gramı geçiyor ve balığa gittinmi 4 saat durmadan at çek yapıyorum allaha şükür gencim bileğimde kuvvetli beni yormuyor ve bu kamış bana güven veriyor sağlam bir kamış ucunda akya olsa korkmam kırılacak diye. atış erimi de gerçekten çok iyi tabi karar sizin ama size tavsiyem bir av bayiine gidin kamışları inceleyin MH aksiyonlu kamışlara bir bakın birde yumuşak aksiyonlu çok esnek kamışlara bakın aradaki farkı görünFatih bey cevabınız icin teşekkürler. Daiwa Crossfire icin atış erimi konusunda daha öncede tavsiye aldım fakat 270 kamış 325 gr ve bu ağırlık bana fazla geldi
Okuma ve sistem ben kullandım güzel ama çok esnek kamış helios kamis daha iyi