Spin Kamış Tavsiyesi...

Avlanacaginiz yere göre seçmek daha mantıklı.
Ben genelde kayalık alanlarda av yaptığım için 290 boyunda 10-40 atar aralığında kamış tercih ediyorum.
Kumsal ve kıyılda 240-270 arasında daha iyi olur.
Özellikle su üstü ve gündüz avı yapanlar 274 u geçmeyen kamışılari tercih ediyor.
Kamış seçimi kişinin kendi alışkanlığı ilede alakalı.
Ben 270 den aşağı kamışları kullanmayı pek sevmiyorum. Bir türlü de alışamıyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avlanacaginiz yere göre seçmek daha mantıklı.
Ben genelde kayalık alanlarda av yaptığım için 290 boyunda 10-40 atar aralığında kamış tercih ediyorum.
Kumsal ve kıyılda 240-270 arasında daha iyi olur.
Özellikle su üstü ve gündüz avı yapanlar 274 u geçmeyen kamışılari tercih ediyor.
Kamış seçimi kişinin kendi alışkanlığı ilede alakalı.
Ben 270 den aşağı kamışları kullanmayı pek sevmiyorum. Bir türlü de alışamıyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam mera kayalık değil kumsal

Team Daiwa, Rnessa, Fuego 244 7-28 benim tavsiye edeceklerim. Rnessayı aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum.

Kafamda deli sorular Ahmet hocam...!!çık çıkabilirsen bu işin içinden....

Ben de çok araştırdım .. rnessa ve daiwa team daiwa 7-28 seçenekleri arasında gittim geldim .. En sonunda daiwa team daiwa 244 7-28 de karar kıldım ve geçen hafta satın aldım henüz deneme şansım olmadı ama su üstü wtd de beni yormadan çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Ağırlığı da 107 gr çok hafif bi kamış .. Önümüzde ki aylarda da fuego LT 2000 D ile setimi tamamlamış olacağım umarım şu an ceymar cxt 25 ile kullanacağım..

Daiwa crossfire new spin serisi kullanıyorum 10-35 g atarlı ben memnunum fiyatına göre çok iyi ben seviyorum makinem de daiwa crossfire 3000 lt

Back