Spin Kamış Yüzük Epoxy Sorunu Ve Tamiri

FARUKSEZER

Daimi Üye
Tepki
1,882
Ödül
103
Japonya dan temin ettiğim 2. el Shinao Excence S910M / RF kamışın en alttaki 2 halkasında ki epoxy ler sararmış ve derin çatlaklar vardı. kamışın bütününde ve halkalarında çizik dahi yok. tertemiz. tek problemi bahsettiğim sararma ve çatlaklar. eklediğim videolarda epoxy problemlerini ve tamir sonrası görüntülerini elimden geldiğince yer vermeye çalıştım. detaylı tamir video sunu yakında paylaşacağım.

Ellerine saglik Faruk abi, videoyu merakla bekliyorum. Bir de japonya dan ikinci el urunleri hangi sitelerden aliyorsunuz? gumruk de vergilendirme vs nasil oluyor?

Ellerine saglik Faruk abi, dusundugum kadar zor bir islem degil sanirim biraz ozenli calisarak basarili bir sekilde yenileme yapilabilir. Kanala abone oldum diger bolumleri merakla bekliyorum.

Ellerine saglik Faruk abi, dusundugum kadar zor bir islem degil sanirim biraz ozenli calisarak basarili bir sekilde yenileme yapilabilir. Kanala abone oldum diger bolumleri merakla bekliyorum.
Teşekkürler Oğuz.
Dediğin gibi çok zor değil. Burada en önemli husus kamışın belli bir hızda kendi etrafında dönmesi lazım. Bunun için üretilmiş motorlar var. Yada hızı ayarlanabilir bir şey bulmak lazım.

Sökmesi ne kadar da zor oldu..
Bu tamire ihtiyacı var mıydı diye düşünmeden edemedim.. 🙂

Back