Spin Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan descrpt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

descrpt

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Arkadaşlar spin takım yapmak istiyorum öncelik olarak orta segment bir kamışla başlamak istiyorum fakat fazlada bilgim olmadığı için kararsız kalıyorum.Takımı Çanakkale de kullanacam hedef balıklar lüfer,levrek ... ve okumanın iki kamışı arasında kararsız kaldım.
Okuma Vsystem 240 cm 10-40 gr Spin Olta Kamışı
Okuma Salina Sea Spin 240 cm 10-40 gr Spin Olta Kamışı

bu iki kamış dışında sizlern önereceği kamışlar varsa memnun olurum.Şimdiden herkeze teşekkürler.

Hocam boyuna uygun olursa V system al ge. BEn 2.70 boyundakini kullanıyorum tavsiye ederim.

boyunuz hayli uzun onun için 2,70 - 2,90 kamış tercihinde bulunmanız sizin yararınıza olacaktır.Zira lüfer ve levrek özellikle lüfer genelde sert havalarda av veren balıklar bu yüzden uzun kamış tercihi daha mantıklı olacaktır.Orta segment için v siystem idealdir.yine de kullanacağınız sahtelerin sertlikleri erim mesafeleri gibi konular kamışınızında sertliğini alakadar eder.Onun için elinize alarak kontrol ederek alım gerçekleştirmeniz daha mantıklı olacaktır.bereketli avlar dilerim

orta segmentte bütçenizin durumuna göre fladen vantage , okuma salina , okuma v system shimano catana nacizane önerilerimdir

bütçemi kamış için maksimum 270 tl civarı felan füşünüyorum

forum içerisinde ki konularda birçok kamış önerisi görebilirsiniz.ben kullandığım fikir sahibi olduğum kamışları yukarıda önerdim.ama fladen vantage içlerinde benim için apayrıdır 🙂 gerçi okuma salina da geri kalmaz 🙂

estağfurullah yardımcı olabildi isem ne mutlu bana 🙂
avların herdaim bereketli olsun saygılarımla

Back