SPİN KAMIŞI İÇİN YARDIM LÜTFEN..

ACEMİREŞAT

Aktif Üye
Tepki
87
Ödül
38
Merhaba sevgili ustalarım ve hobidaşlarım 🙂
uzunluğu 2.85 yada üzeri atarı 10-40 yada 15-45, aksiyonu medium sertlikte, 2 parça
spin kamış aramaktayım ve bütçem 150 tl sizlerin tecrüblerinizden faydalanmak istiyorum önerilerinizi merakla bekliyorum ve şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..saygılarımla 🙂
Not: bu arada 2.el olsa bile alabilirim 🙂

(link) 4 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyatı sizin belirttiğinizden yüksek ama bir sefer alınıp uzun yıllar kullanılabilecek bir kamış.

150 TL ye spin kamış valla eskiden vardı ama artık bir kaç tane var 😀 piyasa da herkez spin işine girince, fiyatlarda arttı tabii.
Muhtemelen en fazla çıplak 30 40 gramlık sahte arada da balık dipliyse kurşunlu rapala 50 grama kadar kullanacaksınız., Balık olarakta boğazda lüfer sülalesine girersiniz, fazlasıyla yetecek bir iki model söyleyeyim.
Size helios tavsiye ederim, o fiyatta değil ama malzeme olarak iyi kalitededir. O da olmazsa yine okuma marka dead ringer diye bir kamış çıktı o da çok güzel elime oturdu düşünebilirsiniz, Daha makul fiyatlıdır.
Spin kamışta kararım okuma dan yanadır. Makine konusunda kesinlikle en alt model olsa bile shimano.

Son düzenleme:
(link)

sanırım işinizi görür.

bir seçenek daha ekleyim kullandığım kamışları paylaştım ki gayet memnunum!

(link)

Back