Anladığım kadarı ile kullanıcıya kizginsiniz. Ama bu açılan her başlık altinda tepki vermek doğru degil.Bu arkadaşın şu andaki nicki ve 3 gün önce @erolag nicki ile yaptığı paylaşımlara bakarsanız tepkinin nedenini daha iyi anlarsınız. Buradaki amaç yardımcı olmaktan ziyade ego kasmak. Lrf denilen olay zaten ultra light spinning'dir. Kökeninde japonların mebaring disiplininden gelir ve ingilizlerin genellemesi ile ajing ile birleşerek ultra light takımlarla avcılığın genel haline dönüşür. Yani olayın özü tamamen kullanılan ekipman ile alakalı zaten. 15-45 atarlı kamış ve 3000-4000'lik makine ile ultra light spinning yapmış olmazsınız. Balık tutabilirsiniz hatta bir başkasının ultra light takımla tuttuğundan fazlasını da tutabilirsiniz ama o ekipmanın verdiği zevki alamazsınız. Tek amacınız balık tutmaksa lrf dediğiniz olaya zaten bulaşmayın. Ya surf takım alıp akşam suyunda çapari devamında yemli yapın yada bu arkadaş gibi spin takımı ile sıyırtma ve gezer kurşunlu av yapın. Takımın en ucunda silikon bir kurt var diye lrf yaptığınızı düşünmeyin. Ben yaptım oldu demekle bu iş olmuyor. Bilgi paylaşmak isteyen adam bu kadar ustaysa spin takımla lrf avı yapmayı anlatıyorum demez, spin takım ile lrf sahtelerini kullanarak istavrit ve dip balıklarını bu şekilde tutuyorum diye anlatır. Spin takımla yaptığı işin lrf olmadığını bilir. Kimisi bu işi senede 3 ay zaman geçirmek için yapar kimisi 12 ay balık peşinde koşar, ben lrf yapmak istiyorum diyen adama o takımla 18 gr kaşığı 40 gr jigi nasıl atacaksın demenin anlamı yok.
Yazılan bilgiler yararlı. Forumdan fayda sağlamaya da hizmet ediyor.
Başlık konusuna gelince, yazı ilgi çeksin diye yazılmış. Yeni trend böyle. Bu trendin sonucu son iki yıldır gazete haber başlıkları çıldırtıyor insani😀😀😀