Spin kamışla Lrf avı daha mümkün..Hem Spinde yaparsınız..

Lrf disiplininde kullandığınız kamıştan makinaya sarcağınız ip'den jigheade ve kullanacağınız silikonlara kadar belli bir standardı yakalananız gerek bana göre lrf keyif işi bir gün boş dönüyorsan hiç beklemediğin bir an çok güzel bir balık alırsın büyük umutlarla başlayıp oltalarını satan bile var eğer lrf ye belli bir bütçe ayırma limitiniz yoksa hiç başlamayın son zamanlarda fiyatlar dahada arttı

Lrf disiplininde kullandığınız kamıştan makinaya sarcağınız ip'den jigheade ve kullanacağınız silikonlara kadar belli bir standardı yakalananız gerek bana göre lrf keyif işi bir gün boş dönüyorsan hiç beklemediğin bir an çok güzel bir balık alırsın büyük umutlarla başlayıp oltalarını satan bile var eğer lrf ye belli bir bütçe ayırma limitiniz yoksa hiç başlamayın son zamanlarda fiyatlar dahada arttı

O büyük ümitlerle lrf'ye başlayıp takımlarını satan arkadaşlar hangi av yöntemini uygularsa uygulasın aynı şeyi yapacaktı zaten. Çünkü onlar her avda kovalarını doldurmak istiyorlar. Öyle bir bolluk hiç bir yerde, hiç bir disiplinde yok. Ben lrf'ye ilk başladığımda bildiğim kadarı ile Bursa'da bu işin yapan kimse yoktu varsa da bir elin parmaklarını geçmezdi muhtemelen, zira uzun süre hiç bir platformda o arkadaşlardan birine denk gelmedim. Bana yardım edecek, yol yordam gösterecek kimse yokken, ilk istavritimi 2. sezonumun sonunda tutabilmişken ben bu işten vazgeçmediysem bir zahmet bugün her türlü imkana sahip arkadaşlar bu kadar kolay pes etmesinler. Mera sordukları kadar işin detaylarını öğrenmeye çalışsalar zaten hobiden soğumalarına da gerek kalmayacak. Onların balıktan soğuduğu zaman diliminden fazlasını ben hala yeni meralar bulmak için bilgisayar başında harcıyorum 🙂

Gün geliyor, hedef balık olmayınca sıkıntıdan 150-250 gr arası kurşun ucuna 3-4 m kadar 0.16 misina ucuna 3 cm lik moraran silikon bağlayıp Shimano Twinpower 8000 makina ve Vega Potenza X tune 4.20 kamışla istavrit avlıyorum. Konuyu açan arkadaşa tavsiyemdir; spin kamışla da uğraşmasın direk surf kamışa geçsin çok daha geniş alanı tarasın bu şekilde 🙂))

Surf kamışla lrf mi oluyor bu , tek kamış tek makine herşeyi yaparız ozaman all in one tetrisler vardı heyygidi

Back