stasyonar
Aktif Üye
Valla abi yeni makine aldıktan sonra elim arkadan daha çabuk yorulmaya başladı. Öne ağırlık arttı. Aslında 8-10 gramlık ağırlıkları önemsemeyip daha keyifli hale getirebiliriz diyorum tersine.
yeni muhabbetler değil , ülkemizdeki ekipmanlar okuma'dan hallice olduğundan insanlar bilmiyor.Denge falan yeni mevzular bunlar. Bu denge muhabbetini öğrenince elimdeki eski ekipmana bakmıştım hepsi olabildiğine dengesizler. Tabiki 210 cm.lik hafif kamışa 40 lık ağır makina takın demiyorum ama bu işe bu kadar ehemniyet vermek de çok önemli değil gibi. Yok illa rahatsız ediyorsa iki parça kurşunla dengelersiniz olur biter.
Şuanlık böyle bir çalışma yapabildim. Henüz elimde sapa takabileceğim ağırlık yok, fakat zoka asarak gramajı tahmin etmeye çalışacağım. Sizin düşünceniz kamışın denge noktası neresi olmalı ?