spin makina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @KAZIM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
trio almada ne alırsan al 😀

Eyvallah hocam ilgin için bu rtx in artıları neler dır biraz baktım ama tam anlamadigim için kafa iyice karıştı

Exage ye ve diger sınıflara göre daha hafif öncelikle. Artı tuzlu şu koruması mevcut. Shimanolarda tuzlu suya daha dayanıklı olsun dersen 450 500 lirayı gözden çıkartman gerekiyor.

okumacıyımdır ben.. 65 modeli var bende 7 ay filen oldu aldım trio 65 her tarafı oynamaya başladı.. misina kafası koptu..
okuma markasının en dandik makinası bence..yinede sen bilirsin.. canavar gibi allah için ucunda ne olursa söker alır ama dediğim gibi iyi değil

Ben de exage alacağına rtx derim, kullandıkları gövde malzemesi hem sağlam hemde çok hafif olmasını sağlamış, bir de Helios var ama o biraz daha pahalı, onu alamam derseniz rtx derim ben.

spinde daha dayanıklıdır belkide.. 200 grm kursun aşşası sallamam ben boğaza.. yeri geliyo 230 bile sallıyom işimiz agırcana biraz tabi.. zorluyoz makinayı doğal olarak bu sebebden dolayı sorunlar çıkardı..

Eyvallah hocam ilgin için bu rtx in artıları neler dır biraz baktım ama tam anlamadigim için kafa iyice karıştı

Exage ye ve diger sınıflara göre daha hafif öncelikle. Artı tuzlu şu koruması mevcut. Shimanolarda tuzlu suya daha dayanıklı olsun dersen 450 500 lirayı gözden çıkartman gerekiyor.

Back