spin makina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @KAZIM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabii shimamo'nonun yetkili bir servisi Türkiyede buluna bilirse.
nerde durak orda bırak.Malı sattıktan sonra ilgilenmiyen satıcılar vs.
Ömür boyu parça ve teknik servis.Güler yüz,müşteri memnuniyeti,yeni ürün ve teknik gelişmelerde anında bilgilendirme.
Şimdilik sadece Okumada var.
Yani Shimano Stella sw alıncaya kadar Okumaya devam.

Kısa bir süre önce aldığım Catana 2500 FC 10-15 tane lüfer çektikten sonra 12. gün her bir turda tak tak diye ses gelmeye başladı.Kol ağırlaştı.
Çekilen balıklar ortalama 500 gr lık.Şimdilik sorunu hallettim fakat deneme yapmadım bu kısmı geçelim.

Daiwa triforce kullandım buda yaklaşık 5 ay falan gittti.

Daiwa ve shimano ikisininde alt segmentteki ürünleri diğer markaların ürünlerinden iyi değil sadece ismi var.

Shimano da en alt alınabilecek exage var ki onuda ben pek sevemedim.Tam bir tecrübem olmadığı içinse bir şey diyemeyeceğim.Fakat o fiyata o makineyide almam.

Mesela spro red-arc ve blue-arc makineleride oldukça beğenilmekte.Bunlarada bir göz atın.

Her makine önerisi altında sürekli aynı isimler dönmesi de ilginç.

Merhaba ustalar..

Okuma trio 40s
Shimano exage 4000 fd
Ryobi oasys match 4500

bu makinalar için görüşleriniz artı eksi yönleri kullanan arkadaşlarım tavsiyeleriniz nedir ?
@KAZIM bey ; nacizane tavsiyem..
Eğer imkanınız var ise konu olan makineleri,yerinde görün-inceleyin ve test edin...en sağlıklı kararı verecek olan sizsiniz...
Sonuçta almış olduğunuz makine ne ilk ne de son makine olacaktır🙂
Saygılarımla...

müthiş kartel oluşmuş. daiwa shimano okuma üçü de japon. acaba hangisi daha çekik gözlü biz de onu sorguluyoruz.🙂🙂🙂

merhaba. okumanın trio modelleri ilk önceleri çok tutuldu ve sevildi. ancak sonradan s modelleri çıkınca iş değişti. ne olduysa bu trioların ilk serileri fabrika hatalı piyasaya sürüldü ve gerçekten çok müşteri kaybetti. çünkü insanları yarı yolda bıraktı. ancak sonradan hatalarını anladılar ve sonraki serilerinde bu durumu düzelttiler. insanların aklında da hep o eski seri trio s ler kaldı. yeni seri numaralı trio s lerde hiçbir sıkıntı yok. 30s aldım 6 ay önce neredeyse hergün ava çıkıyorum. hala saat gibi. o yüzden tavsiyem okuma trio s serisi olacaktır.

😀 not: sanki cengiz balıkçılıkta çalışan biri gibi göründüm. 😀 😀 ama cengiz balıkçılıkla hiç alakam yok. aman he 😀

Tabii shimamo'nonun yetkili bir servisi Türkiyede buluna bilirse.
nerde durak orda bırak.Malı sattıktan sonra ilgilenmiyen satıcılar vs.
Ömür boyu parça ve teknik servis.Güler yüz,müşteri memnuniyeti,yeni ürün ve teknik gelişmelerde anında bilgilendirme.
Şimdilik sadece Okumada var.
Yani Shimano Stella sw alıncaya kadar Okumaya devam.

Ben bireysel bir müşteri olarak, Bursa'dan Shimano yetkili servisini, distribütörünü, İstanbul'da bulup iletişime geçebiliyor, isteklerimi iletiyor ve sağlıklı sonuca rahatlıkla ulaşabiliyorum. Şu ana kadar tarafımdan bir ilgisizliği ve çözümsüzlüğü görülmedi. Gerektiğinde sizede tavsiye ederim.

Linkleri aşağıdadır.

(link)

Okuma Japon markası değildir arkadaşlar,ancak bütçeye göre iyidir.

Marka okuma yerine Cengiz olsa yine ihtiyaç halinde alırdım.Desteği sağlam birde esnaf insanlar

Son düzenleme:
@KAZIM bey ; nacizane tavsiyem..
Eğer imkanınız var ise konu olan makineleri,yerinde görün-inceleyin ve test edin...en sağlıklı kararı verecek olan sizsiniz...
Sonuçta almış olduğunuz makine ne ilk ne de son makine olacaktır🙂
Saygılarımla...
Gürbüz abi haklisin ama imkan yok..

iyi günler bol avlar.
ben yeni yeni spin avcılığına merak sardım birkaç aydr avlanıyorum ama sımdı okuma v system 2.70 kamıs aldım makıne olarak exage 4000 rtx40 ve trio 40 s var hangisini önerirsiniz ?

Okuma Ceymar 40 ,fiyat performans olarak tavsiye edebilirim...

Back