Spin Makine Tavsiye!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jpnahmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jpnahmt

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar;
1350 TL bütçe ile alınabilecek spin makinesi aramaktayım ancak kafam karma karışık. Benim bulduğum dikkatimi çeken iki seçenek var linklerini ekliyorum, tavsiye ve önerilerinize açığım.

(link)

(link)

Teşekkürler..

dostum iki makinanın 3000 lik olması ve ağırlıkları dışında hiçbir ortak noktası yok. sarımlar farklı, ip kapasiteleri farklı... ne amaçla kullanacaksın belli değil. Allah kolaylık versin. Önce hedefi belirlemen lazım sonra makina elbet bulursun buna bağlı olarak.

Ayrıca sitenin ilan kısmına bakmanı öneririm daha iyi makinalar bulacağından eminim.

dostum iki makinanın 3000 lik olması ve ağırlıkları dışında hiçbir ortak noktası yok. sarımlar farklı, ip kapasiteleri farklı... ne amaçla kullanacaksın belli değil. Allah kolaylık versin. Önce hedefi belirlemen lazım sonra makina elbet bulursun buna bağlı olarak.

Ayrıca sitenin ilan kısmına bakmanı öneririm daha iyi makinalar bulacağından eminim.

Merhabalar;

Spin makinesi arıyorum aslında, elimde Daiwa crossfire new spin 14/42gr kamışım var.

(link)

Hangi bolgede, hangi baliklari hedeflediginizi yazabilirseniz daha detayli cevap verebiliriz. Iki makine performans olarak birbirine cok yakin, genel kullanim icin ninja bg 2500 bence daha uygun. 70 sarim alti makinelerde ruzgarli havada ilk atista ipi toplamak, wtd aksiyonu vermek bana kalirsa ciddi problem. Urun kalitesi olarakta ninja'nin epixor'un ustunde bir makine oldugunu dusunuyorum, fakat okuma urunlerinin en buyuk artisi distributor destegi. Yinede benim tercihim ninja bg 2500 olurdu.

Merhabalar;

Spin makinesi arıyorum aslında, elimde Daiwa crossfire new spin 14/42gr kamışım var.

(link)
epixor 40’ın kamışa daha uygun olduğunu düşünüyorum. sarım hızını yavaş tutarsanız gayet de performans alırsınız.
30’luk olanı hem kafa çapı hem de ağırlık olarak crossfire’a 1 tık küçük kalabilir.

Back