Spin makineye MONO misina tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mardek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mardek

Aktif Üye
Tepki
399
Ödül
73
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
Spin makinemin ip sarılı kafa dışında 2 tane boş yedek kafası var ve bunlardan birine mono misina sarmak istiyorum ama çok ta içime sinen bir mono bulamadım. Yani hemen hemen herkes ip kullandığı için sorulan/tavsiye istenen hep ip misina olmuş ve uygun mono ne olur emin olamadım. Kullandığınız yada methini duyduğunuz önerebileceğiniz mono ne olur acaba.

selam bizim buralarda akdenizde
latex super soft
trabucco soft
okuma seabass tercih ediliyor

Araştırmalarımda angel kıss ve nippon ghost, son 2ye kalan misinaydı ama latex süper soft da tam bir fiyat/performans ürünü gibi görünüyor. Bu misinaları kullanan arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim tabiiki.

dekatlonda sufix duraflex olması lazım ucuz ve dayanıklı çekeri iyi bir misinadır.

Kullandığım mono misinalar içerisinde en az gam yapan, düğüm tutan ve dayanıklı olan Stroft GTM 👍

Daha önce bu misinayı raflarda görmüş olmama rağmen, hakkında pek bir bilgim yoktu. Çeker değerleri latex gibi üst seviye olmamasına rağmen özellikleri oldukça iyi. Teknik özellikleri nedeniyle dünyanın en iyi mono misinası seçilmiş olması çok dikkat çekici mesela.

• Beğen
Tepkiler: msa
(link) Piyasada bir dönem kaliteli satılıp isim yapan sonrasında dandik malları yüksek fiyattan satan markalardan bıkınca bunu almıştım hepsinden iyiydi.Uzun ömürlü saglam misina hemde ucuz.Her ay degiştiririm diye çokça aldım bi tanesi 1 yıl sıkıntısız gidince çok şaşırdım🙂30 luk bile iyi mesafelere gidiyor.

Back