SPİN OLTA MAKİNA VE KAMIŞ

Makine V System'in yanında sırıtıyor biraz. Spin için Ceymar olabilir. Geçen Avenger 40'ı inceledim bayağı büyük geldi. Spinde küçük kafa daha konforlu oluyor.

V System 180cm (2-10gr) / Exceler 1500HA ikilisini kullanıyorum. Bana maliyeti 500₺. Kırılsa, bozulsa bu şartlarda gözüm kapalı yine aynı takımı kurarım.
imagee33da.jpg
Lrf takımın olsa gerek bu.. Bende v systemi shimano stradic C3000HG ile kullanıyorum.. Bencede makine kamış orantısı önemli ama arkadaşın başlangıç seti olduğu için pek sorun olmayacağını düşünüyorum.. Daha sonra makine takviyesi yapabilir..

Lrf takımın olsa gerek bu.. Bende v systemi shimano stradic C3000HG ile kullanıyorum.. Bencede makine kamış orantısı önemli ama arkadaşın başlangıç seti olduğu için pek sorun olmayacağını düşünüyorum.. Daha sonra makine takviyesi yapabilir..

Makinenin özelliklerine hayran kaldım.🙂 Devir 6.0:1, drag desen vinç gibi, boyutuna göre ağırlığı tüy gibi.. Özellikle ve uzun araştırmalar sonucunda tercih edildiği belli. Tam bir spin makinesi. Güle güle kullanın.. Maşaallah..

Bende v sistemin yanına bunu mu alsam diye düşündüm karar veremedim bir turlu. Yarına kadar biraz daha arastirayim siparişi veririm sanırım.
Herkese tesekkur ederim ilginiz için. Bu siteyi seviyorum
Bu makine 1 bilyeli ve devri spin için düşük. Spin için kesinlikle ideal değil. Ceymar veya hiç değilse daha dayanıklı olabilmesi adına avenger tavsiye ederim.

Merhaba.
Lineaeffe Saltwater 2.70 10-60 gr atarlı spin kamış ve okuma trio 40S makina kullanıyorum. Tavsiye ederim gerçekten çok memnunum. Aklınızda bulunsun.

Vurgun çapariden sipariş verdim cuma günü. Hemen telefonla geri döndüler inanamadim. Ben teleskopik v sistem 2.40 10-40 gr atarli kamış ve ceymar 40 sipariş vermiştim. Arayan arkadaş sanirmim site sahibinin oğlu teleskopik yerine ayne kamışın parçalı sının daha sağlam olacağını belirtti bende kendisine güvenerek siparişi değiştirdim. Ayrıca makinaya da 200-240 metrede misinayi ücretsiz satacağını ve 100 metrede hediye olarak göndereceğini söyledi. Ben bu kadar ilgili olabileceklerini hiç tahmin edememiştim. Sizlere de ayrıca tesekkur ederim sayenizde iyi bir tercih yaptigimdan hiç suphem yok.
Hayırlı günler, bol avlar.

Vurgun çapariden sipariş verdim cuma günü. Hemen telefonla geri döndüler inanamadim. Ben teleskopik v sistem 2.40 10-40 gr atarli kamış ve ceymar 40 sipariş vermiştim. Arayan arkadaş sanirmim site sahibinin oğlu teleskopik yerine ayne kamışın parçalı sının daha sağlam olacağını belirtti bende kendisine güvenerek siparişi değiştirdim. Ayrıca makinaya da 200-240 metrede misinayi ücretsiz satacağını ve 100 metrede hediye olarak göndereceğini söyledi. Ben bu kadar ilgili olabileceklerini hiç tahmin edememiştim. Sizlere de ayrıca tesekkur ederim sayenizde iyi bir tercih yaptigimdan hiç suphem yok.
Hayırlı günler, bol avlar.
Kamışı parçalı seçerek doğru yapmışsınız. Ceymar'la beraber güzel takım olmuş kara kara.🙂

Abiler Remixon Carbo Maxx 240 cm spin kamışı nasıldır bi bilgi verir misiniz? Kapalı boyu ve fiyatı bana uygun geldi. Düşüncelerinizi alabilir miyim

Abiler Remixon Carbo Maxx 240 cm spin kamışı nasıldır bi bilgi verir misiniz? Kapalı boyu ve fiyatı bana uygun geldi. Düşüncelerinizi alabilir miyim
Oğuz konulara trollemek yerine yeni konu açsan daha çok yardımcı olunur

Back