telmessos
Yeni Üye
Herkese yeniden merhaba. Spin avı için makina olarak hangisi daha iyi? Okuma ALS 30 mu, yoksa Shimano FX 4000 mi?
Bu soruya yüzde 90 shimano der benceHerkese yeniden merhaba. Spin avı için makina olarak hangisi daha iyi? Okuma ALS 30 mu, yoksa Shimano FX 4000 mi?
Ben aslında sizin tavsiyenize göre hareket ederek Fujin 270 10-40 ile Shimano Fx 4000'den oluşan bir takım yapmaya karar vermiştim ki Shimano'nun parça sorunu olduğunu söyleyenler aklımı karıştırdı.Bu soruya yüzde 90 shimano der bence
Hangi devirde yaşıyoruz? Neyin parça sorunu? Kim demişse büyük sallamış.Ben aslında sizin tavsiyenize göre hareket ederek Fujin 270 10-40 ile Shimano Fx 4000'den oluşan bir takım yapmaya karar vermiştim ki Shimano'nun parça sorunu olduğunu söyleyenler aklımı karıştırdı.
Biri bir arkadaşımda diğeri bir arkadaşımda var . İkisini de saatlik kullandım. Örnek vermek gerekirse 2 tane 1.6 motorluk araba biri 100 beygir diğeri 60 beygir . Ama ikiside 1.6 . Okuma shimanoya göre çok ağır kalıyor. Parça problemi de olduğunu düşünmüyorum shimano nexavenin atkı teli bozuldu hemen değiştirip gönderdilerBen aslında sizin tavsiyenize göre hareket ederek Fujin 270 10-40 ile Shimano Fx 4000'den oluşan bir takım yapmaya karar vermiştim ki Shimano'nun parça sorunu olduğunu söyleyenler aklımı karıştırdı.
İkisi arasında alaris 30 derim. Shimano belki daha yumuşak sarımlı olabilir ancak alaris genel olarak daha sağlam bir makine.Herkese yeniden merhaba. Spin avı için makina olarak hangisi daha iyi? Okuma ALS 30 mu, yoksa Shimano FX 4000 mi?