Spin Olta Tavsiyelerinizi Bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 03baki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

03baki

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhaba hobiye yeni başlayanlardanım. Genelde darıca eskihisar ve hereke taraflarında avlanıyorum. Lüfer levrek avları için kullanabileceğim spin olta takımı arıyorum makine ve kamış tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız.ne almalıyım? Bütçe 1500 TL.

Baki avlandığın meralarda (benim de avlandığım meralar) 28 gr dan daha yüksek atar bir takıma ihtiyacın yok.
Daiwa New Legalis Seabass 270 / 10-35 Kamış,
Daiwa Revros 19LT 3000 Makina,
Shimano Kairiki 0.16 ip,
50 Mt Daiwa Prorex 0.33 FC Leader,
1 paket Daiwa Prorex 16 no (S) Klips. Tamamını 1500 lira bütçe içerisinde alabilmelisin.

Teşekkür ederm verdiğiniz öneri için.
daiwa crossfire new 270 10-35 kamış
Daiwa ninja bs lt3000c kombini hakkında bir bilginiz varmıdır

Teşekkür ederm verdiğiniz öneri için.
daiwa crossfire new 270 10-35 kamış
Daiwa ninja bs lt3000c kombini hakkında bir bilginiz varmıdır
Ninja ile Revros arasında fark yok. Ben revrosun drag knobunu daha kullanışlı buluyorum sadece.
Crossfire ile Legalis arasında ise bariz karakter ve aksiyon farkları var.

Akif abinin tavsiye ettiği takımın aynısı bende mevcut güzel avlarım oldu tavsiye ederim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Legalisi ben de öneririm. Biraz daha üstüne koyarım dersem Ballistic çok iyi bir kamış 👍

İyi günler herkese rastgelsin geçenlerde kamışımı yeniledim yanlız aldığım markayı satan abimizde çok bilmiyordu alanlar çok memnun sürekli satıyorum dedi benimde hoşuma gitti aldım üzerinde atarı çekeri filan yazmıyor bu kamışın internet üzerinden de hiçbiryerde bu kamışı bulamadım kamıştan memnunum ama atar kısmı bildiğiniz gibi önem arz ediyor JULİANA FLOUNDER 2.7 hakkında bilginiz varmıdır atarı çekeri nedir bu arkadaşın IMG_20210926_111233.jpg

Back