Spin Set Hakkında Fikirlerinize Ihtiyacım Var

ColorTR

Aktif Üye
Tepki
1,172
Ödül
103
Herkese merhaba,

Bu güne kadar sadece surf seti kullanmış biri olarak bayram öncesi lrf'yi deneme amaçlı ilk setimi almıştım (Okuma ceymar 10 ve dead ringer 2-12) tabi bunların yanına gerek bilindik iyi sahteler gerekse aliexpressten bolca malzeme de aldım 🙂)

Çapari için kullandığım ve gölde yemli için falan da kullanırım diye aldığım surf takımım biraz dandikti ve miladını doldurmuştu önce bagajda kafanın ön kısmını kırmıştım sonra japonlayarak devam etmiştim ama tatilte sandalda tekrar kırılınca çöp oldu. Kamış desen o da çok hantal ve dandik bir şey ben de bu seferde kendime bi spin set yapayım dedim. Amacım 14 gram üzeri jigleri, popperları atarken kullanmak ve arada da çapari atarsam 50gram civarı kurşunla da kullanabilmek. Hani olur da arada levrek, lüfer vb. merasına denk gelirsem kullanırım. Veyahut örneğin aliexpress'te çok ucuz diye 40 gramlık çok güzel bir popper sipariş verdim ((link)) buna belki hiç gerek yok ama balık olan her merada ben arada bununla da at-çek yapar bir hevesle eğlenirim en azından 🙂

Lrf'ye şimdilik alıştım ve çok sevdim diyebilirim sanırım çoğu zaman ağırlıklı olarak lrf kullanacağım onun için bir müddet sonra lrf setimi üst seviyeye taşıyacağım bu yapacağım spin seti çok daha az kullanırım düşüncesiyle olabildiğince fiyat/performans makul bir set olsun istiyorum. Açıkçası makina+kamışa en az 1000-1500 tl verip yılda bir kaç kez kullanacaksam bana pek mantıklı gelmiyor onun için çok dandik olmasın ama işimi de görsün yeter düşüncesindeyim. Umarım derdimi az çok anlatabilmişimdir, kullanım amacıma yönelik gerek makina-kamış önerilerinizi ya da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

Sen her amaca yönelik spin set istiyorsun yapıcağın 3 metre spinlere bakman atar değeri yüksek olsun bide 40 lık bi makina yaptınmı tadından yenmez....

olta atacağın meranın sığlığı nedir ?
kullanmak istediğin sahtelerin gramajları nedir ?

5 gramdan başlar 60 grama kadar gider spin kamışlar,bence ideal olan 7-28 yada 7-35 değere sahip olanlardır diye düşünüyorum

Back