Spin set yapıcam sizce?

kamış daiwa crosfire - veya fladen totalflex - makinada shimano catana 4000 lik al için rahat kullan makina neden katana diceksin yedek kafalı ve ip misinaya uyumlu kullanılıp test edilmiştir pişman olmassın fiyat olarakta seni üzmez

kamış daiwa crosfire - veya fladen totalflex - makinada shimano catana 4000 lik al için rahat kullan makina neden katana diceksin yedek kafalı ve ip misinaya uyumlu kullanılıp test edilmiştir pişman olmassın fiyat olarakta seni üzmez
teşekkürler dikkate alacağım max 200 tl lik bişey arıyorum hatta 200 tl e dahil ip misina bile bulabilirsem takım üstüne müthiş olabilir

Shimano Catana 4000 FC makina yedek kafası var
Shimano Catana Dx 270 mh 14-40g iki parça spin kamış (Taşıma kılıfı)sadece iki av gördü tertemiz duruyor düşünürsen mesaj atman yeterli

Ben kamışı düşeşe getirdim kurda düşükken istoçtan çok uyguna aldım ama makineyi 2. el aldım şöyle bi düşündüm aynı fiyata daha iyisi varken niye sıfır tercih edeyim (bu tabiki bütçesi kısıtlı olanlar için geçerli 🙂 makineyi ve sahteleri 2. el aldım makine yarı fiyatına 2 kafadan birinde ip diğerinde mono misina 🙂 elimde 6 tane sahte oldu, sıfır alsam aynı sahtelerden 2 tane alıyorum 🙂 bence yaşınız genç ve ilk takımınız vurup çizersinizde bolbol benim gibi 🙂 2. el makuldur burdan veya baska yerden sıcak bir makine ve kamış yada set kovala yapıştır gitsin Sonrada raporlarını bekliyoruz buradan.

Spin Makine exage 3000 sfd için yorumun nedir.

IP misinaya exage 3000 de uyumlumudur

arkadaşım sakın catana filan alma satmaya çalışanlarada güvenme saçmasapan bi makinadir, markasının shimano olması dışında bir özelliği yoktur.onun yerine git avanger 40b filan al garantiside var hem bütçen az sanıyorum o yüzden okuma önerdim

Back