Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin set

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
slmlar.. kardşm hiç yanaşma derim bana sorucak olursan.. du ben sana yazim yardımcı olim
Okuma Luremania 246cm 10-32gr Spin Olta Kamışı
SHIMANO ALIVIO 3000 SFD MAKİNE 1XSSS+1 BB
misina ise 025, 030 kullan vede kesinlikle şeffaf kullan.. 0.30 poverline misina iyidir rahatlıkla kullanabilirsin..
rapala ise ne avlıcaksan ona göre sec.. yani lüfer,levrek,palamut 9 ile 14 cm arası kullan daha ufak av istiyorsan 9cm den aşşa kullan suanda kendo marka rapalalar çok iş yapıyor fiyatıda uygundur birde bi tiyo verim su üstü kullanıcaksan gagasız rapala kullan,oda olmadı dalarlı rapalalar var gagalı olanlar 1.2.3 metre dalanlar var onlarıda dene salıcakla

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Shimano spin joy serisinin 270 15-40 g lık modelini kullanan var mı? Daha önce hiç spin kamış almadığım için bu konuda tecrübesizim.
Tatlısuda levrek,kefal gibi baliklarda kullanmayı düşünüyorum. Başlangıç için ideal bir kamış mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Spin Joy serisi shimano'nun musterilerine diger urunlerin yaninda hediye vermesi gereken bir urun bana sorarsan. Cunku marka ile yakindan uzantan alakasi yok.
Isini gormez demiyorum gayette gorur ama ismine aldanmayin. Fiber bir kamis ben 165cm ini dar ve dalli budakli derelerde alabalik avinda ara sira kullaniyorum. O da sirf kisa oldugu icin yoksa yanimda gelen arkadaslara kullanmalari icin verdigim bir kamis.

transatlantica

Yeni Üye
Spin Joy serisi shimano'nun musterilerine diger urunlerin yaninda hediye vermesi gereken bir urun bana sorarsan. Cunku marka ile yakindan uzantan alakasi yok.
Isini gormez demiyorum gayette gorur ama ismine aldanmayin. Fiber bir kamis ben 165cm ini dar ve dalli budakli derelerde alabalik avinda ara sira kullaniyorum. O da sirf kisa oldugu icin yoksa yanimda gelen arkadaslara kullanmalari icin verdigim bir kamis.
Teşekkürler. Zaten ilk başta Okuma Luremania 258cm 12-45 gr düşünüyordum. Spin joy'u o fiyatta görünce bi araştırayım dedim. Luremania hakkında ne düşünüyorsun?

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Teşekkürler. Zaten ilk başta Okuma Luremania 258cm 12-45 gr düşünüyordum. Spin joy'u o fiyatta görünce bi araştırayım dedim. Luremania hakkında ne düşünüyorsun?
Konu dagiliyor bu sebeple konu sahibinden ozur dilerim.
Luremania yumusak bir kamis. 258cm 6-21gr ve 185cm 3-12gr kullandim. Kotu kamis degil fakat kasna icin 258cm biraz uzun. Tavsiyem daha kisa 210cm gibi bir uzunlukta 5-25gr atarli spin kamis tercih etmeniz olur.

transatlantica

Yeni Üye
Konu dagiliyor bu sebeple konu sahibinden ozur dilerim.
Luremania yumusak bir kamis. 258cm 6-21gr ve 185cm 3-12gr kullandim. Kotu kamis degil fakat kasna icin 258cm biraz uzun. Tavsiyem daha kisa 210cm gibi bir uzunlukta 5-25gr atarli spin kamis tercih etmeniz olur.
Çok teşekkürler :)

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
birçok kamış elimden geçti şu an da 11 adet kamışım var 7 tanesi spin luremania hafif sahteyi dahil en uzağa atan kamışım buda esnek olmasından dolayı esnek derkende öyle yumuşak değil sapından ucuna dengeli bir uyum var av bayi arkadaşıma tavsiye ettim dükkanında birçok ürün olmasına rağmen başka kamış kullanmıyor

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar tavsiye verirken bir sorunuzu atlamışlar ben ona cevap vereyim. Spin takım ile daha doğrusu spin kamış ile kurşunlu dip oltası atamazsınız. Spin stili at çek üzerine kurulmuştur ve kamış hassasiyeti uç noktalarda olmalıdır. Çoğumuzun kullandığı atar aralığı 10-40 ve boy 2,40 - 2,70 olmakla birlikte taktir edersiniz ki bu atarda hassas bir kamış ile kurşun kullanamayız.
Hocam bu görüşünüze bir tatlisu avcısı olarak katılmıyorum. Çünkü kamis art çek disipline göre yapılmış olsa da hedef balığa göre de sevilir. 25 30 40 gram kurşunlarla derin bölgelerde yemli sudak perc ve kizilkanat avları yapıyoruz. Yine hassas kamislara ihtiyacımız oluyor ben 2 adet 20 60 gram atarlı iki adette 10 40 gram atarli kamışları bu amaçla kullanıyorum ve son derece işimize yarıyor, hem balığı hissetmek hemde tasmalamak için.