Balık Oyunları
Daimi Üye
- Adı
- alp
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Aslında doğru anlamışsınız, şu hususda maddi sıkıntılar insanların üzerinde oldukça külfet bindirse de bu iki disiplini ayrı tutmak gerekli, spin ile shore, shore ile spin olmaz ancak light shore kamışları bir nebze duruma göre kullanılabilir, uygun da olur kısmen fakat ilk ciddi balık da neden kaybettim diye düşünürsünüz, safkan shore kamışları ile de dip balıklarını kesemediğimiz durumlarla karşılaştık, sizin için bana kalırsa jig caster mx m oldukça uygun fakat dediğim hususu göz ardı etmeyin, öte yandan seçenekler sınırlı değil shimano blue romance power game bu kamışı da değerlendirin ax serisi oldukça güzel, eski serisi ile güzel balıklar almıştım.Anladım, teşekkür ederim. Ozaman benim bulunduğum sular sürprizlerle açık sular... jig casper mx m İdeal olan 50-60 gr jigleri atama fırsat tanımayacak ama Spin kamış olarak iyi bir kullanım sağlayacak. Jig caster mx Mh ise bu jigleri kullanmama olanak sağlayacak ama Spin de beni biraz zorlayacak
Tailwalk salty Shape 96h sert olduğundan ikisinin arasında diyebilir miyiz acaba. Kullanıcı arkadaşlarımız varsa yorum alabilir miyim, ergonomısı, tutumu, gerçek atış değerleri...
Teşekkürler. ..
Yinede imkanininz var ise yerinde incelemek aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına en doğru karar olur.rastgelsin...