Spin Takım Bilgi Bankası (Spinning Avcılığı)

(link)

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, geçenlerde bir arkadaşımız muzdarip olduğu bir konudan bahsetmişti. Fakat konunun cevabını takip edemedim, aslında hangi başlık altında onu da hatırlamıyorum. Sorun şu ki elimde çok iş yapacağını tahmin ettiğim bir kaç sahte var, ancak gramajları çok düşük. Bu sevdaya henüz tutulmuşken, bir kaç sahte aldım fakat gramajlarına hiç bakmadım. Acemilik işte... Şimdi bu sahteleri ağırlaştırmak, atış mesafesini arttırmak için yapabileceğim her hangi bir şey var mı? Var ise o değerli fikir ve tekniklerinizi öğrenebilir miyim? Hatta var ise fotoğraflı anlatım? Biliyorum çok şey istedim ama, affedin. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bence hiç ağırlık arttırmayla uğraşmayın 10-30 belki istediğiniz mesafeye atmaz ama aksiyonu çok bozulmaz
Yada takasa koyun kullanmadıysaniz belki aldığınız yer değiştirir
Peki, bir fikrim var ama sormadan yapmam tabi ki. Misinaya önce bir gezer kurşun taksam sonra klips ve sahteyi taksam her hangi bir sıkıntı olur mu acaba? Yüzüşünü bozar mı?

Peki, bir fikrim var ama sormadan yapmam tabi ki. Misinaya önce bir gezer kurşun taksam sonra klips ve sahteyi taksam her hangi bir sıkıntı olur mu acaba? Yüzüşünü bozar mı?
Kurşun(10/20 gr) sonrası bir beden ile , aynı kurşun arkası av sitili ile , spin yapabilirsin..
Bazı dönemlerde bizde , rapalayı daha dipten getirerek bu tarzda spin yapıyoruz.

Rapala kurşundan bağımsız haraket edeceğinden etkilemez, kurşundan sonra beden uzunluğu yaklaşık 2 metre civarı yada kamış boyunda yaparsın,
Atışını etkilemeyecek ve balığı yukarı alacak şekilde merana göre bu uzunluğu sen kendin belirlersin🙂

Back