Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bunun 4000 modelini aldım Decathlon'dan 389 Tl'ye.Drag 12 kg gözüküyor testlerinde.Fiyatı da bence uygun .Arkadaş da aynısını aldı.Daha deneme fırsatım olmadı dün elime geçti ama yorumlar çok olumlu.merhabalar, spin için decathlondan bu makinayı almayı düşünüyorum kullanan ya da bilen var mıdır?
geçen sene daiwa crossfire 2500 almıştım yine decathlondan, ufak balıklarda bile kitlendi, kafa kısmı dönmeye başladı vs..
malum fiyatar uçuk, bu makineye güvenilr mi?
Ekli dosyayı görüntüle 79298
güzel makina biraz işçiliği plastik malzeme sebebiyle daha zayıf ama kime kıyasla mesele freams bunun üst modeli ona kıyasla diyebilirim.merhabalar, spin için decathlondan bu makinayı almayı düşünüyorum kullanan ya da bilen var mıdır?
geçen sene daiwa crossfire 2500 almıştım yine decathlondan, ufak balıklarda bile kitlendi, kafa kısmı dönmeye başladı vs..
malum fiyatar uçuk, bu makineye güvenilr mi?
Ekli dosyayı görüntüle 79298
Deneyimlerinizi paylasirsiniz bizimle
İşini görür ama güzel birşey binerse çeker mi onu bilemedim özellikle şehir dışında ne geleceği belli olmuyorSelamun aleyküm arkadaşlar elimde lrf de kullandığım okuma ceymar ctx-25 makina var 3.6 çekeri var yedek kafaya 0.16 mm 5.25kg çekeri olan shogun misina fc kaplamalı sardım makinaya zarar vermemek adına fazka kalın misina seçmedim spinde kullanmayı düşünüyorum ayda yılda bir şehir dışına gittiğimde bu kalınlıkta misina bana sorun yapar mı spini istanbulda lüferde kullanırım şehir dışında bilmiyorum nasipte ne varsa
İpi atış esnasında bol bırakmış ve makinenin arkasına dolandığını farketmeden atış yapmış olabilirsin. Bir de ipinde kuş gözü vb birşey oluyordur gitmeyip makina telini kapatıyordur. Az ip vardır akmayıp kitliyordur. Aklıma başka birşey gelmiyor. Bunlar benim başıma gelenler.Herkese selamlar,
Sezon açıldı, açılıyor, eli kulağında derken, atışlara başladık.
Hafta sonu 3 günde uzun süredir yaşamadığım bir durumla karşılaştım. İki farklı makine ile atış anında klavuz telinin kapanması sebebi ile 4 yada 5 sahte patlattım.Bu tel yay gevşemesi yada sertliği sebebi ile kapanıyormuş. Bir makinemin malzeme kalitesine zaten güvenmiyorum çok önemsemedim.Ancak diğer makine hemen hemen sıfır.Biraz araştırdığımda çevirme kolunun atış anındaki hareketi makineyi kitleme noktasında kadar döndürebiliyor ve kapanma yaşanıyor,kolun konumuna dikkat edin diyorlar.iyide 3 senedir o kola hiç dikkat etmedim atarkensonra her iki makinayıda av dışında deneme amaçlı atışlar yaptım ne yaptıysam kapanma yaşanmadı
evde denedim yine kapanmadı
Patlattığımda aklımda kalan tek nokta atış anındaki tedirgin ve düzensiz savuruşum
çok anlamam ama makine kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum ya da kendimi buna inandırdım.
Var ise bu kötü tecrübeyi yaşayan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var…
Teknik aksaklık harici hangi sebeplerden bu kapanmalar yaşanmış olabilir?
Veya olay tamamen teknik midir?
Makineler daiwa crossfire / daiwa exceler.