Spin Takım Bilgi Bankası (Spinning Avcılığı)

Bu hayatın her dalında var bir şeylere başlarsınız ve ilginize göre derecesi yüükselir 🙂 Mesela ben 12 yıl önce balık avı için interneti araştırmaya başladım ve son bir baktım Balık Sevdam sitesini kurmuşuz, peşine www.hedefbalik.com sitesini kurmuşuz 😛 Spine de başladığımda bu makinanın ilk serisi ile başlamıştım ama şimdi hep keyfiyet derecemize ve bütcemize göre yükseltmişiz. Sizde zamanla bunu yaşayacaksınızdır ( ilginiz devam eder ise ) 🙂

Kamış içinde başlangıç bu kamışı kullanabilirsin ama dediğim gibi bu sadece zevke ve bütçeyle orantılı değişecektir.
Shimano Alivio DX 270 M 10-30gr Atarlı Spin Kamış Shimano Spinning Kamışlar | Hedef Balıkta

Tebrikler ve çok teşekkürler bilgiler için.

Bu silikona nasil bir igne takilir .marka model yazarmisiniz .kullanan varsa yorumlarini bekliyorum

Dosyalar

• 20151217_162334.jpg
    20151217_162334.jpg
    28.7 KB · Okunma: 72
Bu silikona nasil bir igne takilir .marka model yazarmisiniz .kullanan varsa yorumlarini bekliyorum

Yuvarlak kafa 3/0 jigheadler iyi gidiyor..Arkadaşın dediği berkley olsun savgear olsun..ama bence 5 gramlıkta bulundur..O kayalıklar erişteler yokmu ne silikon bıraktı ne sahte..Takılmasın diye hızlı sarım yapmak zorunda kalıyorsun oda avcılığı bozuyor.

sea spin 20.60 gr olanı al çanakkalede deniz hıçın balıkta büyük olur

Yuvarlak olmasi yada sivri uçlu olmasi kaşı gozu olmasi avciligi etkiliyormu acaba

Sandeel türü silikonlarda sivri güzel duruyor. Tek parça gibi görünüyor. Silikonda göz varsa jighead sade olabilir. Veya Berkley Powerbait Sandeels gibi silikonların jighead'i içinde oluyor ayrı ayrı takmak gerekmiyor.

Sandeel türü silikonlarda sivri güzel duruyor. Tek parça gibi görünüyor. Silikonda göz varsa jighead sade olabilir. Veya Berkley Powerbait Sandeels gibi silikonların jighead'i içinde oluyor ayrı ayrı takmak gerekmiyor.
Eyw tesekkurler

Fortuna Salti Fs-84 130 Serisi Suni Yem
Renk :822 Adet

kendo-haryu_k.jpg
KENDO HARYU 125F SUNİ BALIK
Renk no: :21

okuma-bluefish_k.jpg
Okuma Bluefish Misina 300M 0,26Mm

100136306.jpg
FLADEN XTRA FLEXX SPIN KAMIŞ 2P
Boy :240 (10-30G)

136063.jpg
FLADEN POWER XTFX
Kafa :40 Kafa

yukardakilerden oluşan bir set dizmek istiyorum ustalar size zahmet incelermisiniz istanbul kıyılarında bu setle spine başlayabilirmiyim herhangi bir sorun yaşarmıyım?
Kamisin erimi bayağı bi kötü.aksiyon da kötü ıstanbul kıyılarında aksiyon verecem derken kendini yorarsin🙂 makinayı hiç kullanmadım bilmiyorum .rwmixton sahte lerde çok kötü yüzüyor 🙂

Back