Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SPIN TAKIM BİLGİ BANKASI (SPİNNİNG AVCILIĞI )

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yeniden Merhaba arkadaşlar,
günlerdir ikinci el mi sıfır mı, o makara mı bu kamış mı diye diye kafayı yedirttiğim herkes artık kurtuldu. Avfoni'den aldığım sıfır takımım geldi. Cumartesi sipariş vermiştim Salı öğleden sonra elime ulaştı. Makine ve kamış umduğumdan güzel yağ gibi sarımı var. (Shimano Catana 4000FC ve Shimano Catana 240 DX) Misina ve sahte bilgim dahilinde bile bile kötü... Ama setin içerisinde olduğu için pek umursamadım. Hemen yeni 0.23 lük latex marka 200 mt misina ile değiştirdim. (Misina için yorum alabilrim) Sahteyi ise sırtı limon, karnı turuncu olan bir sahte ile değiştirdim, 11 Gram (bunun da resimleri ekte mevcut)
Veee ilk avıma bu akşam çıktım, Kuşadası'nda bilenler bilir Yılancı Burnu'nda yaklaşık 1 saat kadar, ilk deneyimimi gerçekleştirdim. Elbette hiç bir şey yakalayamadım. Yarın sabah 5 gibi yine aynı yere gideceğim, su yaklaşık 1 mt kadar, taşlık ve yosunluk. Bildiğim kadarı ile levrek için güzel bir mera. Yarın da fırsat bulabilirsem size rapor yazarım.
Ekli dosyayı görüntüle 59925 Ekli dosyayı görüntüle 59926 Ekli dosyayı görüntüle 59927 Ekli dosyayı görüntüle 59928 Ekli dosyayı görüntüle 59929 Ekli dosyayı görüntüle 59930
Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Yeniden Merhaba arkadaşlar,
günlerdir ikinci el mi sıfır mı, o makara mı bu kamış mı diye diye kafayı yedirttiğim herkes artık kurtuldu. Avfoni'den aldığım sıfır takımım geldi. Cumartesi sipariş vermiştim Salı öğleden sonra elime ulaştı. Makine ve kamış umduğumdan güzel yağ gibi sarımı var. (Shimano Catana 4000FC ve Shimano Catana 240 DX) Misina ve sahte bilgim dahilinde bile bile kötü... Ama setin içerisinde olduğu için pek umursamadım. Hemen yeni 0.23 lük latex marka 200 mt misina ile değiştirdim. (Misina için yorum alabilrim) Sahteyi ise sırtı limon, karnı turuncu olan bir sahte ile değiştirdim, 11 Gram (bunun da resimleri ekte mevcut)
Veee ilk avıma bu akşam çıktım, Kuşadası'nda bilenler bilir Yılancı Burnu'nda yaklaşık 1 saat kadar, ilk deneyimimi gerçekleştirdim. Elbette hiç bir şey yakalayamadım. Yarın sabah 5 gibi yine aynı yere gideceğim, su yaklaşık 1 mt kadar, taşlık ve yosunluk. Bildiğim kadarı ile levrek için güzel bir mera. Yarın da fırsat bulabilirsem size rapor yazarım.
Hayırlı olsun. İnşallah güzel avlar yaparsınız. Bende de henüz tık yok.

mahmutsefa

Yeni Üye
Herkese Merhaba;
Okuma Ceymar FD CXT-40 makinem var şimdi sıra kamış seçimime geldi. Bilenlerden aşağıda sıralı güzeller hakkında karşılaştırma rica ediyorum.
Shimano Catana DX Spinning 270MH 2,70m 14-40g
Savage gear MPP 274 cm Softlure 10-30 gr
Okuma Salina 15/45 2.88 cm
Okuma Vsystem 9' 0 270 cm 10-40 gr
Daiwa Ninja Serisi 274cm Olta Kamışı 14-42
Daiwa Legalis Seabass 2.70 10-35
Şimdiden teşekkür ederim.

Utkua

Aktif Üye
Fiyatlari karsilastirmak lazim.bende takim almadan hemen hemen hepsini karşılaştırdım.shimano hep guven veriyor..savage gear ve daiwa ise guzeller.digerleri hakkinda pek bisey diyemem.butce yuksekse major craft bak derim

B

BS Okuru

Misafir
Benden bir soru, 14-45 atarlı spin kamışla 5gr lık sahteyi nasıl randımanlı bir şekilde atarız. Sahte çok hoşuma gidiyor ama kullanamıyorum hasta etti

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KastamonuBalık37

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu spin olta için netür yemler seçilmeli
BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ
-SİLİKON MU
-SAHTELER Mİ