Yeniden Merhaba arkadaşlar,
günlerdir ikinci el mi sıfır mı, o makara mı bu kamış mı diye diye kafayı yedirttiğim herkes artık kurtuldu. Avfoni'den aldığım sıfır takımım geldi. Cumartesi sipariş vermiştim Salı öğleden sonra elime ulaştı. Makine ve kamış umduğumdan güzel yağ gibi sarımı var. (Shimano Catana 4000FC ve Shimano Catana 240 DX) Misina ve sahte bilgim dahilinde bile bile kötü... Ama setin içerisinde olduğu için pek umursamadım. Hemen yeni 0.23 lük latex marka 200 mt misina ile değiştirdim. (Misina için yorum alabilrim) Sahteyi ise sırtı limon, karnı turuncu olan bir sahte ile değiştirdim, 11 Gram (bunun da resimleri ekte mevcut)
Veee ilk avıma bu akşam çıktım, Kuşadası'nda bilenler bilir Yılancı Burnu'nda yaklaşık 1 saat kadar, ilk deneyimimi gerçekleştirdim. Elbette hiç bir şey yakalayamadım. Yarın sabah 5 gibi yine aynı yere gideceğim, su yaklaşık 1 mt kadar, taşlık ve yosunluk. Bildiğim kadarı ile levrek için güzel bir mera. Yarın da fırsat bulabilirsem size rapor yazarım.
Ekli dosyayı görüntüle 59925 Ekli dosyayı görüntüle 59926 Ekli dosyayı görüntüle 59927 Ekli dosyayı görüntüle 59928 Ekli dosyayı görüntüle 59929 Ekli dosyayı görüntüle 59930