Spin Takım Bilgi Bankası (Spinning Avcılığı)

Merhabalar bende spine yeni başlayacaklardanım makine olarak daiwa revros 2500, kamış olarak okuma g-force 2.70 ve 2.40 aldım, ip olarakta daiwa j-braid 0.13 aldım sizce bu ekipmanlar birbirine uygun mudur

Savage gear mpp2 10-30 ve okuma epixor 30 nasıl bir uyum olur sizce genel olarak istanbul boğazda kıyıdan ve gölde turna-perch ile avlanacağım

Savage gear mpp2 10-30 ve okuma epixor 30 nasıl bir uyum olur sizce genel olarak istanbul boğazda kıyıdan ve gölde turna-perch ile avlanacağım
epixor 55 i boğazda surf kamış ile istavrit avında kullanıyorum. hafif güzel bir makine. memnunum. kamış hakkında bir bilgim yok.

Spin'e yeni başladım. okuma G Force M 270 kamış kullanıyorum. Teleskopik kamışa geçmeyi düşünüyorum. Daha çok Karadeniz bölgesinde kıyıdan avlanıyorum. Teleskopik spin kamış olarak öneriniz ne olur?

merhaba spin takım kurmaya çalışıyorum ama fikrinizi almadan bir şey satın almayacağım. öncelikle levrek-kofana ve denk gelirse de akya avlamak için malzeme arıyorum. teknik shore jigging mi oluyor yoksa başka bir teknik mi oluyor bilemedim.?? malzemeleri de bu tekniğe göre seçeceğim . kamış ve makine ne önerirsiniz?

Spin'e yeni başladım. okuma G Force M 270 kamış kullanıyorum. Teleskopik kamışa geçmeyi düşünüyorum. Daha çok Karadeniz bölgesinde kıyıdan avlanıyorum. Teleskopik spin kamış olarak öneriniz ne olur?
Merhabalar ben bunu kulıyorum ama galiba artık stoklarda yok (link) , ben çok memnunum.

İyi günler.
Yeni başlayacağım kamış olarak Bauer Amatsu 10-40 atarlı 270cm düşünüyorum bu kamışa makina olarak da Okuma Als-30 düşünüyorum. Ancak makina konusunda Shimano Fx 3000 nasıl olur yoksa okuma mı almalıyım ?

İyi günler.
Yeni başlayacağım kamış olarak Bauer Amatsu 10-40 atarlı 270cm düşünüyorum bu kamışa makina olarak da Okuma Als-30 düşünüyorum. Ancak makina konusunda Shimano Fx 3000 nasıl olur yoksa okuma mı almalıyım ?
Merhaba , teleskobik kamış yerine parçalı kamış alman daha iyi olur tabi taşıma sıkıntın yoksa ,okuma da shimano da başlangıç için işini görür , alarisi kullananlar çok memnun makinadan , fx te shimanoun giriş seviyesi , başlangıç için yeterli seçtiğin ürünler. (parçalı kamış düşünürsen bunu tavsiye ederim bende bunu kendime aldım sert ve güzel bir kamış (link))

Merhaba , teleskobik kamış yerine parçalı kamış alman daha iyi olur tabi taşıma sıkıntın yoksa ,okuma da shimano da başlangıç için işini görür , alarisi kullananlar çok memnun makinadan , fx te shimanoun giriş seviyesi , başlangıç için yeterli seçtiğin ürünler. (parçalı kamış düşünürsen bunu tavsiye ederim bende bunu kendime aldım sert ve güzel bir kamış (link))
Taşıma problemimden dolayı parçalı bir modele yanaşmadım açıkçası. Başlangıç seviyesi için ne gibi bir fark hissederim teleskopik ile parçalı arasında ona göre değerlendirebilirim ? İlave olarak Captain Ferrari 3000 nasıl olur ? 🙂

Back