epixor 55 i boğazda surf kamış ile istavrit avında kullanıyorum. hafif güzel bir makine. memnunum. kamış hakkında bir bilgim yok.Savage gear mpp2 10-30 ve okuma epixor 30 nasıl bir uyum olur sizce genel olarak istanbul boğazda kıyıdan ve gölde turna-perch ile avlanacağım
Merhabalar ben bunu kulıyorum ama galiba artık stoklarda yok (link) , ben çok memnunum.Spin'e yeni başladım. okuma G Force M 270 kamış kullanıyorum. Teleskopik kamışa geçmeyi düşünüyorum. Daha çok Karadeniz bölgesinde kıyıdan avlanıyorum. Teleskopik spin kamış olarak öneriniz ne olur?
Merhaba , teleskobik kamış yerine parçalı kamış alman daha iyi olur tabi taşıma sıkıntın yoksa ,okuma da shimano da başlangıç için işini görür , alarisi kullananlar çok memnun makinadan , fx te shimanoun giriş seviyesi , başlangıç için yeterli seçtiğin ürünler. (parçalı kamış düşünürsen bunu tavsiye ederim bende bunu kendime aldım sert ve güzel bir kamış (link))İyi günler.
Yeni başlayacağım kamış olarak Bauer Amatsu 10-40 atarlı 270cm düşünüyorum bu kamışa makina olarak da Okuma Als-30 düşünüyorum. Ancak makina konusunda Shimano Fx 3000 nasıl olur yoksa okuma mı almalıyım ?
Taşıma problemimden dolayı parçalı bir modele yanaşmadım açıkçası. Başlangıç seviyesi için ne gibi bir fark hissederim teleskopik ile parçalı arasında ona göre değerlendirebilirim ? İlave olarak Captain Ferrari 3000 nasıl olur ? 🙂Merhaba , teleskobik kamış yerine parçalı kamış alman daha iyi olur tabi taşıma sıkıntın yoksa ,okuma da shimano da başlangıç için işini görür , alarisi kullananlar çok memnun makinadan , fx te shimanoun giriş seviyesi , başlangıç için yeterli seçtiğin ürünler. (parçalı kamış düşünürsen bunu tavsiye ederim bende bunu kendime aldım sert ve güzel bir kamış (link))