Spin Takim Hediyemdir.

Destek olan ve iyi niyetini belirten tüm arkadaşlarıma ,kardeşlerime teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna ve iyi niyetine güvendiğim bir arkadaşımıza ulaştım. Hediyesini güle güle kullansın. Rızkı bol olsun. Diğer hediye göndermek isteyen arkadaşlara iletişim bilgilerini özelden yolluyorum. Hediyelerini alıcı ödemeli olarak PTT kargo veya varsa anlaşmalı kargo ile yollıyabilirler. HERKESE TEŞEKKÜRLER.
M.akif abi sana ve diğer üyelere çok teşekkür ediyoruz.
Rabbim yaptığınız hayırları kabul etsin.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yardımsever iyi niyetli insanlarla birlikte olmak beni çok mutlu ediyor. Hayat da hep iyilik yapan iyilik bulur mantığıyla hareket ettim inşallah iyilikleriniz size kat kat iyilikle geri döner. Bende istavrit avından başlayıp surf takım ardından dün başlangıç için dam onliner telespin 270 10-30 kamış aldım surf seti alırken hediye verilen effe silk 50fd makineyi taktım tek sahte kendo 125f limon la spin e girmiş bulunmaktayım herkese rastgele tüm iyi kalpli insanlara saygılarımla..

Başta Akif abi olmak üzere herkese kocaman tebrikler. Bu forumu bu yüzden seviyorum işte. Bilgi paylaşımı ve her türlü destek konusunda cömert insanlarla dolu.. Bir kıvılcımla çığ gibi büyüdü destek. Gerçekten ihtiyaç sahiplerine gideceklerine kuşkum yok. Eksik olmayın..

Back