Spin takım için fc kaplama mono misina önerisi??

Filpesca Super Maxim misina 26 mm fazlasıyla işini görür. Hem çok çok sağlam. Ve ucuz.. 100 m. 15-20 TL arası..

Filpesca Super Maxim misina 26 mm fazlasıyla işini görür. Hem çok çok sağlam. Ve ucuz.. 100 m. 15-20 TL arası..
Hic gam yaptı mı misina?? Hafıza olayı yok galiba. Hafızadan kastım eski şeklini alma almama gibi??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende ceymar kulanıyorum ip sarılı hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar bilginize...

Mrb makineniz ip misina için uygundur 0.14 goal , tri posedion çin iplerini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ucuzdur .Biraz daha kaliteli dersen Kastking derim .Misina olarak nippon (link) ve
(link) bunu öneririm sağlam güçlüdür . daha ince ye inecem dersen misinada powerline extreme derim ama az serttir daha yumuşağı olan spider (link) derim .Not olçü örnektir incesine siz karar vereceksiniz , misina kalınlaştıkça atış mesafeniz düşer onun için ip örgü kullnınmı uygundur , illa mono derseniz maxsimum 0.20 derim .Rastgele 🙂

Son düzenleme:
Önerdiğiniz misina flourocarbon misina mı yoksa fc kaplama mı?? Ürüne baktım flourocarbon misina kategorisinde ama moniflament misina diyor. Açıkcası aklım karıştı. Sizde bunu spin avcılığı için mi kullanıyorsunuz??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spinde klips öncesi son 50 cm ye de tekne de derinde, keza yemli de de kullanıyorum problem yaşamadım. Istoc 3.ada da yuki distirbitoru dimag balıkçılıktan almıştım hala devam memnunum. Rasgele

Bir ara kullanmıştım gayet sağlamdı gam falan da yapmadı. Değişik bir teknoloji ile üretilmiş bir misina. Bir inceleyin isterseniz.
IMG_1177.JPG

Back