Spin Takım Konusunda Yardım

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Tepki
180
Ödül
53
Merhaba herkese. Konuya tam girmeden önce bazı bilgileri size sunmak istiyorum.

Av bölgesi Karadeniz.
Şehir olarak Ordu
Çoğunlukla kıyıdan kumluk ve taşlık meralarda , liman ici dışı ve rıhtım gibi yerlerde avlanicam.
Av olarak levrek , çinekop, sarıkanat , lüfer, palamut , somon, kefal gibi balıklar hedefim.

Bu bilgiler doğrultusunda birkaç ay önce @enginson abimle sohbetimizde aşağıdaki takıma karar kılmıştık.

(link)

(link)

Ancak ben para malesef ayarlayamadigim icin alamadım. Dün sahibini cok yakından tanıdığımız bir avbayii sahibi abinin iş yerinde daiwa makinalara denk geldim sorduğumda depoda kamışlarında olduğunu söyledi. 3000 lik makinaların fotoğrafını çektim sizlere sorup bilgi almak icin. Bugün yarin da kamışların fotoğrafını yüklerim.

Fotoğrafta gördüğünüz makinala açılmış denenmiş iade olmuş falan ama sıfır ürün hic acilmamislari mevcut.

Bu ürünler spin icin ideal mi hangisini tavsiye edersiniz. Cunku alırsam sonra ödemeli şekilde alicam pişman olacağım bir borcada girmek istemiyorum.

O yuzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Saygılar teşekkürler.

Dosyalar

• 20190905_155314.jpg
    20190905_155314.jpg
    110.2 KB · Okunma: 46

Av bölgesi Karadeniz.
Şehir olarak Ordu
Çoğunlukla kıyıdan kumluk ve taşlık meralarda , liman ici dışı ve rıhtım gibi yerlerde avlanicam.
Av olarak levrek , çinekop, sarıkanat , lüfer, palamut , somon, kefal gibi balıklar hedefim.

Bu bilgiler doğrultusunda birkaç ay önce @enginson abimle sohbetimizde aşağıdaki takıma karar kılmıştık.

(link)

(link)

Ancak ben para malesef ayarlayamadigim icin alamadım. Dün sahibini cok yakından tanıdığımız bir avbayii sahibi abinin iş yerinde daiwa makinalara denk geldim sorduğumda depoda kamışlarında olduğunu söyledi. 3000 lik makinaların fotoğrafını çektim sizlere sorup bilgi almak icin. Bugün yarin da kamışların fotoğrafını yüklerim.

Fotoğrafta gördüğünüz makinala açılmış denenmiş iade olmuş falan ama sıfır ürün hic acilmamislari mevcut.

Bu ürünler spin icin ideal mi hangisini tavsiye edersiniz. Cunku alırsam sonra ödemeli şekilde alicam pişman olacağım bir borcada girmek istemiyorum.

Saygılar teşekkürler.
legalis güzel makine fakat LT serilerinin fiyatı ve performansı daha iyidir. LT serisinin bir avantajı da ağırlığı. fiyat LT serisinin aşağısında ve bu makinalardan birini alacağım derseniz ve hedef balık levrek ise Legalis HA olanını alabilirsin. ama dediğim gibi fiyatı bahsettiğim LT serilerinden yüksek ise LT serilerine bakın direk.

Av bölgesi Karadeniz.
Şehir olarak Ordu

(link)

(link)

Saygılar teşekkürler.
fuego al hocam başka bir makinaya ihtiyacin yok bütcen yetmiyorsa da bence legalis veya exceler ''lt'' olmak kaydiyla alt serilere inme.

Anladım o zaman av bayiinde ki makinaları borçla da olsa almaya gerek yok. Paramız olursa engin abinin ilk mesajımda link ekledigim ninja kombinini yapıp keyfimize bakıcaz.

Teşekkür ederim cevaplar icin

Back