Spin takım tavsiyesi üzerine söyleşiler..

Aynı sorun bendede var. Bende Avcılarda ikamet ediyorum. Haftasonu 1 günlük Enez kaçamağı yapmak için ne kadar dil döktüğümü anlatamam. Birde av sırasında telefonla arandımı, telefonu denize atıp rahat bırakın beni diye haykırmak istiyorum🙂. Mesleğim gereği telefonu kapatma şansımda malesef yok.

fladen maximus totalflex 20 /50 gr 3 parça spin kamış mutlaka incele mükemmel kamış taşıma soronuda yok makina exage 4000 lik alabilirsin ben 3000 lik kullanıyorum ama istanbulda 4000 lik daha uygun olur sanırım

Merhaba arkadaşlar sitede ve balık avlama işinde yeniyim elimde shimano catana 4000 fc spin makine var. Bu makine için spin kamış arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

200 liraya kadar bütçem var açıkçası sağlam bir set olsun istiyorum ama pek anlamıyorum. Genel amaçlı kullanmak için aldığım iki oltam var. Biri shimano alivio ex tele surf 4.20m kamış shimano alivio 10000 makine diğeri oskar 3.60m kamış shimano alivio 6000 makine bunların yanına bir de spin setim olsun istiyorum.

Merhaba arkadaşlar sitede ve balık avlama işinde yeniyim elimde shimano catana 4000 fc spin makine var. Bu makine için spin kamış arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Serhat hocam
Bütçeniz düşünülünce biraz üstüne çıkarak Abu Garcia Vendetta 903'ü tercihleriniz arasına almanızı tavsiye ederim. 3 parça taşıması kolay bir kamış.
Bende Shimano Catana 14-40 var.
Burada ki değerli bir abimizin tavsiyesi ile eşime Abu Garcia aldık ve benim de 2-3 kere kullanma fırsatım oldu.
Catanadan sonra ilaç gibi geldi 🙂

Back