Spin takım tavsiyesi üzerine söyleşiler..

Serhat hocam
Bütçeniz düşünülünce biraz üstüne çıkarak Abu Garcia Vendetta 903'ü tercihleriniz arasına almanızı tavsiye ederim. 3 parça taşıması kolay bir kamış.
Bende Shimano Catana 14-40 var.
Burada ki değerli bir abimizin tavsiyesi ile eşime Abu Garcia aldık ve benim de 2-3 kere kullanma fırsatım oldu.
Catanadan sonra ilaç gibi geldi 🙂
O abine söyle ,bana da KRX alsın hemde 2 tane ...

KUYING OSPREY 3 Bölümler 2.7 m 2.9 m 3 m Cazibesi MH Sert karbon Iplik Olta Kutup FUJI Parçaları Levrek Bas Orta hızlı
(link)
(from AliExpress Android) bu kamis hakkinda bilgisi olan varmidir

Neredeyse 370 liraya geliyor risk almaya değmez gümrüğe takılırsa %20 gümrük ekleyin birde
Bence yurtiçinden denenmiş kullanılmış kamis alın derim

KUYING OSPREY 3 Bölümler 2.7 m 2.9 m 3 m Cazibesi MH Sert karbon Iplik Olta Kutup FUJI Parçaları Levrek Bas Orta hızlı
(link)
(from AliExpress Android) bu kamis hakkinda bilgisi olan varmidir
Kuying markası inanilmaz kaliteli fakat dolar kurundan dolayı pek cazip değil.. Lrf kamışı düşünenler için Kuying Teton mükemmel kamış tavsiyesi ve geri dönüşü de fazla..

Spro hypalitte alsınmı ?
Akif abi ,Onu almazsa zaten kamış çalışmaz spro hypalite ile çalışıyor abu garcialar 🙂 , işin şakası makinede alacaksanız Spro Hypalite öneririm kullandığım için rahatlıkla söylüyorum. Bir çok pahalı makineden fiyat performans açısından daha iyi.

Back