Kamışın marka modeli nedir?4.20 cm civarların uzak at çek yapmak için 450 gr kamış ağırlığı çok mu?
Abi av sahası Antalya ve Manavgat, surf kamışla bombardo şamandra arkasına roglue ile uzakları tarayarak at çek düşünüyorum. 40 ve 50 grlık var elimde şuan ama dahada ağırınıda kullanabilirim. Sadece araştırdığıma daha kamış ortalıkta yok tabi. 🙂Kamışın marka modeli nedir?
Kaç gr atarı var?
Siz kaç gr atmayı düşünüyorsunuz?
Hedef balık ve av sitili nedir?
Nerede avlanacaksınız?
🙂
Konum at geliyorum🙂Abi av sahası Antalya ve Manavgat, surf kamışla bombardo şamandra arkasına roglue ile uzakları tarayarak at çek düşünüyorum. 40 ve 50 grlık var elimde şuan ama dahada ağırınıda kullanabilirim. Sadece araştırdığıma daha kamış ortalıkta yok tabi. 🙂
Hedef balık öncelikle palamut, geçen hafta gittiğimde 3 tane çingene palamatu ile iki tane sarıkanat çektim. Tabi suya iadeler. Palamut girmiş belli bir uzaklarıda tarasam güzel diye düşündüm 😀
Ahahah ayıpsın hemen çık gel 😀Konum at geliyorum🙂
Palamut demeyecektin🙂
Valla biraz da sana bağlı,Ahahah ayıpsın hemen çık gel 😀
Çok güzel çekiyor namussuzlar ondan gözümü uzaklara diktim bende 😀
420cm de genelde 450-500gr arası çıkıyor kamışlar acaba kaç tur at çek yapabilirim onunla bilmiyorum ama 🙂
Abi o boyda bi jig kamışı yok yada ben göremedim. Kıyıdan yapıcam zaten jig biraz kulvar dışı kalmıyor mu? Ha dersen senin teknen benden olsun. O başka 😀Valla biraz da sana bağlı,
Sanki jig kamışlarına da bir göz atsanmı?
İnsan hergün biraz daha aydınlanıyor 😀 420 lik bir surf kamışın mesafesine mesela bi 300lük bir shore jig rahatlıkla ulaşabilir miyim?Shore jig.