Spin takımları ile zargana avı hakkında yardım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut D.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umut D.

Üye
Tepki
158
Ödül
38
Merhaba;
Malumunuz marmarada zargana başladı başlayacak.Spine alıştığımız için yem ile uğraşmayıp mevcut takimlarim ile zargana avı yapabilir miyim diye bir soru uzun süredir aklimda.
Daha önce ipek ve su ustu ile birkac denemem oldu lakim sadece su ustu ile bir tane kandirabildim.
Aramızda surekli olarak spon ile bir yöntem deneyip başarılı olan yardımcı olabilecek kimse varmıdır?

şimdiden çok teşekkürler..

Berkley Gulp sılıkon boru kurdu ıle zargana avlaya bılırsın .

b03ca599d8c0c81adbc845e4519805c9.jpeg

Söyleyeceğim şey kendi gözlemimdir. Aksini idda eden varsa beni de aydınlatsın lütfen. Zargana avında merada iri boy zarganalar varsa su üstü sahtelere ve hatta orta sudan gelen jiglere rabet ediyorlar. Ama önemli olan hem aksiyonu güzel vermek hemde mümkün olduğunca sessiz ve kamufle olmak. İki adam spin takım ile atçek yapıyorlardı. Aralarında belki 10 metre nesafe var. Biri cırtlak renk birşeyler giymiş ve gürültü yapıyor(arkadaşıyla konuşuyor) biri ise kamuflaj giymiş sessiz sessiz avlanıyor. İkiside aynı sahteyi kullanmasına rağmen sessiz ve kamufle olan 3-4 parça balık almasına rağmen diğeri hiçbirşey yakalayamadı. Sanırım kullandıkları sahte de savagear panic prey tarzı beyaz bir sahteydi. Kişisel gözlemimdir. Yanılıyor olabilirim.

Bende Zargana Tutmak istiyorum Daha önce Hiç tutmadım, Bende Zargana Tutmak isyorum 🙂 🙂

Gelsinnnn Zarganalar Mısır ununda ne gider beeee 🙂)

Yanlız diyeceğim oki şu ara Zarganalarda hala havyar var , Dün tuttuğum istavritlerde Havyar vardı
banghead_zpsliviwyqz.gif
banghead_zpsliviwyqz.gif

20170729_223003.jpg

Aramıza hoş geldiniz.
Merhaba;
Malumunuz marmarada zargana başladı başlayacak.Spine alıştığımız için yem ile uğraşmayıp mevcut takimlarim ile zargana avı yapabilir miyim diye bir soru uzun süredir aklimda.

Daha önce ipek ve su ustu ile birkac denemem oldu lakim sadece su ustu ile bir tane kandirabildim.
Aramızda surekli olarak spon ile bir yöntem deneyip başarılı olan yardımcı olabilecek kimse varmıdır?

Aramıza hoş geldiniz.

Benimde merak ettigim bi konu.
Merhaba;

Back