Spin Taşıma Çantası Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omergues
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omergues

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhabalar, herkese bol avlar

Bazen ava gelen arkadaşlarda görüyorum 2 parçalı spin kamışlarını makinesi takılı klipsi hazır bir şekilde ava getirip fazla zaman kaybetmeden pratik bir şekilde kılıfından çıkarıp atıyorlar. Bu tarz bir şey arıyorum ne önerebilirsiniz.

merhaba, ben de buna benzer hareket ediyorum. ama kılıfla falan değil. her avdan geldiğimde makine’yi ve kamışı uygun biçimde temizliyor ve kurumaya bırakıyorum. sonra tekrar kontrol ediyorum; tuz temizlenmemiş olabiliyormuş. gerçekten de temizlenmemiş oluyor. tekrar temizliyorum. temizlendikten sonra tekrar kurumaya bırakıp eğer temizlendiyse takımın kalaması gevşek kalacak biçimde hazır hale getiriyorum. gideceğim gün arabaya koyup av yerine gidiyor, arabayı park ediyor kamışı takıyor ava başlıyorum.

Selam 👋
Ben bu çantayı kullanıyorum hem light spin hemde spin oltamı devamlı bagajda taşıyorum

(link)

merhaba, ben de buna benzer hareket ediyorum. ama kılıfla falan değil. her avdan geldiğimde makine’yi ve kamışı uygun biçimde temizliyor ve kurumaya bırakıyorum. sonra tekrar kontrol ediyorum; tuz temizlenmemiş olabiliyormuş. gerçekten de temizlenmemiş oluyor. tekrar temizliyorum. temizlendikten sonra tekrar kurumaya bırakıp eğer temizlendiyse takımın kalaması gevşek kalacak biçimde hazır hale getiriyorum. gideceğim gün arabaya koyup av yerine gidiyor, arabayı park ediyor kamışı takıyor ava başlıyorum.
Ben malesef toplu taşıma araçlarını kullanarak av yerine gidiyorum o yüzden fincanlar halkalar zarar görebilir. Bana kılıf şart 🙂

Selam 👋
Ben bu çantayı kullanıyorum hem light spin hemde spin oltamı devamlı bagajda taşıyorum

(link)
Selamlar. 👋 Bu çanta da klips ve ipiniz hazır bir şekilde takılı tutma imkanınız var mı?

Arkadaşlar 2.40 daiwa legalis lrf kamışı var, bazuka kılıf kullanıyorum ancak her seferinde klipsi kesip makinayı söküp kamışı öyle boru kılıfa koymak zorunda kalıyorum, makinayı sökmeden takımı güvenli bir şekilde taşıyabileceğim ürün linki varsa atarsanız memnun kalırım. Kullandığınız kalitesi ispatlanmış ürünleri gönderirseniz çok sevinirim...

Ben malesef toplu taşıma araçlarını kullanarak av yerine gidiyorum o yüzden fincanlar halkalar zarar görebilir. Bana kılıf şart 🙂

Selamlar. 👋 Bu çanta da klips ve ipiniz hazır bir şekilde takılı tutma imkanınız var mı?

Evet içinde makina ve klips takılı vaziyette taşıyabilirsiniz içinde makina yuvaları ve kamış sabitlemek için çırt çırt bant var

80db2783229190cc70c738b36240e3ce.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet içinde makina ve klips takılı vaziyette taşıyabilirsiniz içinde makina yuvaları ve kamış sabitlemek için çırt çırt bant var
Tam aradığımız ürün çok teşekkür ederiz yardımınız için. 🙂 Attığınız linkte ürünün siyah rengi tükenmiş. Umarım siyah bulabilirim.

Selam

298471b2ae33192905f6b1eb25dd65a9.jpg

7036ccf204f84e6c54bcda9fc9dd90bf.jpg

a399cd221e47f853e04c3dba443baebb.jpg

858debc571fac4bc063e588a9ca92be5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back