Spin ve LRF icin gelen ip misina

duke_nukem

Aktif Üye
Tepki
400
Ödül
73
56cbeb31ffbce6b6c64ccc35f69581a3.jpg

Çinli kardeşlerimden verdiğim misinalar geldi. Seviyorum bu adamların ticaret anlayışını taaaaa çin den istanbula 5 günde gelir mi arkadaş. Hafta sonu denemeyi düşünüyorum bu arkadaşları. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Direk seaknight marka alan pek olmamıştı artık senin tecrübelerinden biz faydalanırız.

o zaman ilk fırsatta deneyeceğim hatta belki bu akşam misafirlerim erken giderse ve yağmur yağmazsa sahura kadar takılırım.

sağol abi. biliyorsun benim takımdaki misina kalın dı ve çok dolanıyordu. bakalım nasıl olacak.
ip misinaya dikkat etmek lazım attıktan sonra çok boşluk bırakma birde rüzgarda dikkat et derim. ben mesela attıktan sonra elle kontrollü salıyorum misinayı öteki türlü karışıyor.

56cbeb31ffbce6b6c64ccc35f69581a3.jpg

Çinli kardeşlerimden verdiğim misinalar geldi. Seviyorum bu adamların ticaret anlayışını taaaaa çin den istanbula 5 günde gelir mi arkadaş. Hafta sonu denemeyi düşünüyorum bu arkadaşları. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi siteden aldınız acaba 5 günde geldi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bakıyordum bunları alayım en iyisi, aliexpresten kamış da aldınız mı kaliteleri nasıl acaba?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back