Spin Ve Lrf Takımlarının Her Zaman Hazır Halde Bulundurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hknrgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hknrgn

Aktif Üye
Tepki
147
Ödül
53
Merhaba arkadaşlar,
Spin ve LRF kamış ve makinasını her avda söküp takıyorum. Kamışı hazırla, makinayı tak, ipi geçir,leader düğüm yap v.s v.s. Bu konuda ne yapabilirz? Her avdan önce takımları hazırlamak çok zaman alıyor. Bazen 1-9 atarlı ile çalışırken 10-30 a geçmek belki daha sonra 20-50 ye geçmek gerekebiliyor. Bu işlemleri daha kısa zamana bölmek için bir yönteminiz var mı? Paylaşırsanız memnun olurum.
Birde 3 adet Spin ve LRF kamışım var. Bunlar için özel (3 nünüde birlikte taşıyabileceğimiz) bir çanta varmıdır?

Merhaba arkadaşlar,
Spin ve LRF kamış ve makinasını her avda söküp takıyorum. Kamışı hazırla, makinayı tak, ipi geçir,leader düğüm yap v.s v.s. Bu konuda ne yapabilirz? Her avdan önce takımları hazırlamak çok zaman alıyor. Bazen 1-9 atarlı ile çalışırken 10-30 a geçmek belki daha sonra 20-50 ye geçmek gerekebiliyor. Bu işlemleri daha kısa zamana bölmek için bir yönteminiz var mı? Paylaşırsanız memnun olurum.
Birde 3 adet Spin ve LRF kamışım var. Bunlar için özel (3 nünüde birlikte taşıyabileceğimiz) bir çanta varmıdır?

Akşam a fotoğraflayıp göndereyim 😉
Her zaman taşıma ve portatiflik sıkıntı olmakla beraber
Bir nebze çözdüm

Ama yöntemi söyleyim

Aşağıdaki ürünün içine ipi klipsi çıkartmadan
Uç parçayı aşağı döndürerek yerleştiriyorum.
bağlantı noktaları yukarıda kalıyor iki parçanında
(Bu ürünle gelen uç parçayı attım zaten )
Bir rod band la tepeden de hem koruyor ve sabitliyorum.
Portatif oluyor 😉
Surf hariç tüm diğer takımlarda aynı yöntemi kullanıyorum.
( spin, light spin, lrf )

slider_mela-fish-3mm-neopren-spin-kamis-bandi_2e9e175c87caa22efd253c1b95490c14.jpg

Akşam a fotoğraflayıp göndereyim 😉
Her zaman taşıma ve portatiflik sıkıntı olmakla beraber
Bir nebze çözdüm

Ama yöntemi söyleyim

Aşağıdaki ürünün içine ipi klipsi çıkartmadan
Uç parçayı aşağı döndürerek yerleştiriyorum.
bağlantı noktaları yukarıda kalıyor iki parçanında
(Bu ürünle gelen uç parçayı attım zaten )
Bir rod band la tepeden de hem koruyor ve sabitliyorum.
Portatif oluyor 😉
Surf hariç tüm diğer takımlarda aynı yöntemi kullanıyorum.
( spin, light spin, lrf )

slider_mela-fish-3mm-neopren-spin-kamis-bandi_2e9e175c87caa22efd253c1b95490c14.jpg
Akşam senin uygulamınıda resimlerini paylaşırsan seviirim. Anladım ama görsel daha iyi olur.

@Nedim Ceylan valla bendeki lfr ve light spi en uçtaki halkalardan geçmesinin mümkünatı yok 🙂
Hocam klipsi açıp geçirmeyi denediniz mi. Yani klipsi açıp biraz aralayacaksınız, sonra sahteye takar gibi en uç halkaya geçirip klipsi biraz çevirip misinanın bağlı olduğu yeri kurtarınca geçmesi lazım. Tabi bazı kamışlarda son halka çok küçük oluyor. Orada amuda kalksan geçmez.

Her av lider ve klips düğümünü tazelerim.Bu yüzden takımları en baştan kurarım.2 dakika zaman kazanmak için olası trofeyi zayıflayıp yıpranmış düğüm yüzünden riske atmam,sonuçta her atışta o düğüm doğru orantılı şekilde yıpranıyor.Size de aynısını tavsiye ederim.

Back