coner
Daimi Üye
Tebrikler,daha iyileride rastgelsin.
abi sen sağlam şifayı kapmışsın 🙂Herkese cok teşekkürler hemde ne zehir ise giderken malzemeleri çaktırmadan nasıl çıkartırım evden onu düşünmeye başladım 🙂
iyiymiş ama balık. c.tesi o gazı bende kendime verip düşeceğim yollaraMerhaba arkadaşlar bu gece evde otururken kendi kendime gaz verip bir deneyelim dedim Serkan'a da gaz verip anlaştıktan sonra (Serkan'ın da gaz alası varmış) buluştuk başladık atıp çekmeye ama ben bildiginiz acemiyim spinde varsa yoksa Lrf yaklaşık bir saate yakın uğraştıktan sonra yer değiştirdik aynen devam benim yaklaşık 5.atisimda bir ağırlık oldu aha dedim balık birazda bağırdım galiba 🙂 neyse boşluk vermeden cektim aldım karaya arada yanımdaki arkadaşıda almisim ortalık biraz karıştı spinle ilk baligimi yakalamış oldum Lrf ye göre baya değişikmiş baligin vurusu falan ama fena keyifliydi 🙂
Tebrikler Bahadır devamı gelecektir 🙂Merhaba arkadaşlar bu gece evde otururken kendi kendime gaz verip bir deneyelim dedim Serkan'a da gaz verip anlaştıktan sonra (Serkan'ın da gaz alası varmış) buluştuk başladık atıp çekmeye ama ben bildiginiz acemiyim spinde varsa yoksa Lrf yaklaşık bir saate yakın uğraştıktan sonra yer değiştirdik aynen devam benim yaklaşık 5.atisimda bir ağırlık oldu aha dedim balık birazda bağırdım galiba 🙂 neyse boşluk vermeden cektim aldım karaya arada yanımdaki arkadaşıda almisim ortalık biraz karıştı spinle ilk baligimi yakalamış oldum Lrf ye göre baya değişikmiş baligin vurusu falan ama fena keyifliydi 🙂