Spinde Ip Neden Kopar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerems
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kerems

Aktif Üye
Tepki
194
Ödül
53
Abiler yardım edin. 0,12 ip ikidir durup dururken kopuyor ve ikisinde de en heves ederek aldığım sahteler uçtu gitti.

En son koptuğunda makinedeki ip sıkıştırma yerine atarken takılmış gibi geldi ama tam emin değilim. Makine Okuma Ceymar.

Sebebi nedir bilen varsa çok makbule geçer.
Daha paketini iskelede açtığım Ima Sasuke uzaklara gitti, moraller sıfır.

rafta fazla beklemiş ip kopma yapar, halkalardaki çatlaklar kopma yapar. elle kamışı kontrol edin, sorun yoksa başka iple deneyin.

Bunun bir cok sebebi olabilir, ilk senemde ben de cok sahte kaybettim, cogu atis teknigim ile alakali idi, sonra ipi begenmedim, tam her sey yoluna girdi derken yine atis aninda klavuz telim kapanmaya basladi yine cok sahte kaybettim.. yuzukleriniz temiz atis tekniginiz düzgün ve atis aninda makine kapatmiyorsaniz bence ipinizin kalitesini artirin ve av sonrasi temizlemeye usenmeyin. Selamlar

Bunun bir cok sebebi olabilir, ilk senemde ben de cok sahte kaybettim, cogu atis teknigim ile alakali idi, sonra ipi begenmedim, tam her sey yoluna girdi derken yine atis aninda klavuz telim kapanmaya basladi yine cok sahte kaybettim.. yuzukleriniz temiz atis tekniginiz düzgün ve atis aninda makine kapatmiyorsaniz bence ipinizin kalitesini artirin ve av sonrasi temizlemeye usenmeyin. Selamlar

problem ipin kalitesinde o zaman. atış yaparken hiç abanmıyorum , hatta bombeli atıyorum korkudan. kamış da daha 1 ayını yeni doldurdu, yüzüklere daha ciddi bi bakayım tekrardan. teşekkürler.

@kerems marka çok önemli değil, büyük balık peşinde değilseniz. su tutmayan, yuvarlak görünümlü, sıradan bir 8 kat işinizi görür. Kendonun veya Okumanın ipleri idare eder.

Arkadaşların dediği gibi; rafta fazla beklemiş olabilir, dış etkenlerden çürümüş olabilir, halkalarda çatlak olabilir, taşa kayaya çok sürtmese bile dokunmuş yara almış olabilir, atış esnasında farkında olmadan ipe boşluk veriyor olabilirsin... İp tavsiyesi olarakta bursa forumda seaguar marka ip satan bi arkadaş var 0.18 almanı tavsiye ederim. Hem sağlamlık hemde erim açısından gerçekten çok iyi... Son dönemde kalama kapalı olarak 4 tane 40cm lüfer ve 8.5 kilo turna almışlığım gerçekten sağlam

Back