spinde ip tecrübesi

cemkocabal

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
3
Atçek e yeni başladım sayılır. Mono misinalarda atış sorunu yaşadığımdan ip almaya karar verdim. power pro ,15 aldım. Gerçekten de atışlarda ciddi anlamda farketti. Ancak fc leader kullanımı biraz iş açtı başıma diyebilirim. FC yi yaklaşık 1,5 mt tuttum ondanmı bilmiyorum çok sık patlama oldu güzelim 4 sahtem gitti 😡 İpi doğrudan klipse bağlamayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Malzemeler shimano 2500fd, kamış okuma v 3 mt, shimano 2,70 yasei seabass

Rastgele

leader ı o kadar uzun tutmaya gerek yok 25 30 cm yapmanız yeterli ben yıllardır böyle kullanıyorum.

Anladığım kadarıyla leader ı kısa tutmalıyım yada ipi direkt olarak klipse bağlayacağım bu akşam deniyelim bakalım neler olacak. Teşekkürler

Benim de artık liderlere güvenim hiç kalmadı. 😀
İpi direk klipse bağlıyorum. İp renginin de fazla önemi yok.
Zaten levreğin sahteye saldırdığı zamanlar su çok bulanık oluyor.
Invisible özelliği olan ipleri de ancak beyaz bastonla dolaşan balıklar görmez.

Benim de artık liderlere güvenim hiç kalmadı. 😀
İpi direk klipse bağlıyorum. İp renginin de fazla önemi yok.
Zaten levreğin sahteye saldırdığı zamanlar su çok bulanık oluyor.
Invisible özelliği olan ipleri de ancak beyaz bastonla dolaşan balıklar görmez.

🙂

.

Ben de palomarla direk klipse bağlıyorum. kendim test ediyorum önceden 5kg kaldırıyorsa iyidir 🙂.

Hep zifiri karanlıkta avlanılıyorsa sorun yok ancak arada bir aydınlıkta ve bulanık olmayan suda av yapılıyorsa leader candır... Ay'ın kuvvetli ışık verdiği geceler haricinde leader hep kullanırım .

Back