spinde ip tecrübesi

Atçek e yeni başladım sayılır. Mono misinalarda atış sorunu yaşadığımdan ip almaya karar verdim. power pro ,15 aldım. Gerçekten de atışlarda ciddi anlamda farketti. Ancak fc leader kullanımı biraz iş açtı başıma diyebilirim. FC yi yaklaşık 1,5 mt tuttum ondanmı bilmiyorum çok sık patlama oldu güzelim 4 sahtem gitti 😡 İpi doğrudan klipse bağlamayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Malzemeler shimano 2500fd, kamış okuma v 3 mt, shimano 2,70 yasei seabass

Rastgele

Spinde leader'ı kopartmak pek kolay değildir eğer iyi leader kullanıyorsanız atışınız ile ilgili bir sorun olabilir. Eğer atış esnasında kopuyorsa atışınız ile ilgili. Eğer atıktan sonra vuruş alıp tasmaladıktan sonra kopuyorsa leader kaliteli değil yada düğümlerinizde bir sorun var. Eğer ip ile leader bağlantısından kopma oluyorsa size bir düğüm önereceğim. İpin misinayı ezmediği kaplama bir düğüm. İki yıldır kullanıyorum herhangi bir kopma sorunu yaşamadım.

(link)

Leader misina kalitesi cok onemli ama maximum 1mt ben leader kullandigimda 50/70 cmi geçmiyor um genelde de kullanmıyorum

Leader misina kalitesi cok onemli ama maximum 1mt ben leader kullandigimda 50/70 cmi geçmiyor um genelde de kullanmıyorum

cooook doğru tespitler.. 50 cm yada 1 mt o kullanıcının rahatlığı kamış boyuna kalmış bir olgu ama leaderi seçmek ve düzgün bağlamak bir sanattır..
çünkü trofe arıyorsanız sanstan daha fazlasına ihtiyacınız var demektir

Spinde leader'ı kopartmak pek kolay değildir eğer iyi leader kullanıyorsanız atışınız ile ilgili bir sorun olabilir. Eğer atış esnasında kopuyorsa atışınız ile ilgili. Eğer atıktan sonra vuruş alıp tasmaladıktan sonra kopuyorsa leader kaliteli değil yada düğümlerinizde bir sorun var. Eğer ip ile leader bağlantısından kopma oluyorsa size bir düğüm önereceğim. İpin misinayı ezmediği kaplama bir düğüm. İki yıldır kullanıyorum herhangi bir kopma sorunu yaşamadım.

(link)

İlginç bir düğüm deneyeceğim...Çok teşekkürler..Patlamalardan bir tanesi benim hatamdı ip soyulmaya başladığı halde atış yaptım yani ben kaşındım 😉 Ancak bugün daha ilginç bir şey keşfettim makine kılavuzu kapandı tam atış esnasında bu da sebep olabilirmi ?? olursa neden kapanır kendiliğinden ???

Back