Spin'de maximum atış mesafesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demdem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde ufak bi katkım olsun
Kamış: Vsystem 270 10-40
Makine: Exage 3000
Misina: Sufix 832 0.15
Kaşıkla ortlama 40 metre
Geçenlerde yaptığım bi avda kendo seabass kaşıkla aldığım mesafeden biraz daha fazla atmaya başladım normalde 30metre civarı ataış yapıyordum
12gr olan bi sahtem var ortlama 60 metre gdiyor bazen biraz daha fazla

yamaga blanks early plus 86m kamış, daiwa certate 2510peh, Varivas max power 1.0, duo tide minnow sld-f 12.5 cm, p-line shinsei 0.33 ile rüzgarsız havada misina boşluğunu alıp sahteyi yüzdürmeye başladıktan sonra sayınca 62 tur sarımına ulaştım yani aşağı yukarı 55m ama bu kesin rakam değildir.
Daha önce spedmaster game type 2.70 10 - 50, biomaster sw 5000, power pro 0.15 ve gene duo tms flyer 14,5 cm 21 gr ile rüzgarsız havada 78 tur sarımına ulaşmıştım. Bilgi olsun diye şey ediyorum.

Benimde ufak bi katkım olsun
Kamış: Vsystem 270 10-40
Makine: Exage 3000
Misina: Sufix 832 0.15
Kaşıkla ortlama 40 metre
Geçenlerde yaptığım bi avda kendo seabass kaşıkla aldığım mesafeden biraz daha fazla atmaya başladım normalde 30metre civarı ataış yapıyordum
12gr olan bi sahtem var ortlama 60 metre gdiyor bazen biraz daha fazla
Yaav o sahtenin ağırlığına şekline göre de çok değişiyor mesala savagear panic prey hiç denedinizmi? O sahtede çok iyi gidiyor 60-70 mt civarı kesin atarsınız bence, birde sizin kamış çok esnek biraz daha sert kamış kullansanız daha uzağa atarsınız karbon derecesi MH olan kamışlar çok daha uzağa atıyor daiwa crossfire MH kullanıyorum atış erimi çok iyi shimano catana nın Mh karbon dereceli olanını denedim o da çok iyi atıyor forumda daha önce okudum okuma dead ringer MH de çok iyi atıyormuş

Yaav o sahtenin ağırlığına şekline göre de çok değişiyor mesala savagear panic prey hiç denedinizmi? O sahtede çok iyi gidiyor 60-70 mt civarı kesin atarsınız bence, birde sizin kamış çok esnek biraz daha sert kamış kullansanız daha uzağa atarsınız karbon derecesi MH olan kamışlar çok daha uzağa atıyor daiwa crossfire MH kullanıyorum atış erimi çok iyi shimano catana nın Mh karbon dereceli olanını denedim o da çok iyi atıyor forumda daha önce okudum okuma dead ringer MH de çok iyi atıyormuş
12 gram olan sahte ufak bi sahte zaten ama şunu farkettim önceden yaptığım bi avda önce hafif bi takımla lrf yaptıktan sonra dpin takımına geçince çok daha iyi atmaya başladım. Dediğiniz gbi kamışım biraz esnek bu yüzden yakın zamanda bi ksmış daha alıcam vsystemi yedeğe çıkarıcam

23 gramlık jigi Okuma Dead Ringer MH 12-45 ile 80-85 metrelere gönderiyorum. Karaköy'den attığımda köprünün ayağına yaklaşıyor. Sahtelerde ise arkadan esen rüzgarda 50-55 metre civarını buluyor.

Iste bende onu diyorum. Atan var
Atıpta metreyle ölçen insan çok azdır herkes işte tahmini göz kararı söylüyor hem herkesin attığı kendine boşverin o kadar takmayın, he bu sonuçlara göre malzeme falan alacaksanız o başka 🙂

Back